Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio Addinol ATF DCT (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio automatike

74401807

I disponueshëm

Addinol ATF DCT është një vaj full-sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) i teknologjisë së fundit për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet DCT (Dual Clutch Transmissions) në autovetura.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

Ford WSS-M2C936-A, Fiat 9.55550-MZ6, Audi/VW/Seat/Skoda G 052 182, VW G 052 512, Audi/VW G 052 529, Ford WSS-M2C200-D2, Volvo 1161838

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,550 LEK

Shto Hiqe

Addinol ATF DCT është një vaj full-sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) i teknologjisë së fundit për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet DCT (Dual Clutch Transmissions) në autovetura.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

Ford WSS-M2C936-A, Fiat 9.55550-MZ6, Audi/VW/Seat/Skoda G 052 182, VW G 052 512, Audi/VW G 052 529, Ford WSS-M2C200-D2, Volvo 1161838, Porsche 999 917 080 00, BMW MTF-LT-5, Mitsubishi SSTF-1, MB-Freigabe 236.21 (001 989 85 03), VW G 055 529, Renault 77 11 428 122, BMW (Getrag) DCTF-1, BMW (Getrag) 83 22 2 148 579, BMW (Getrag) 83 22 0 440 214, BMW (Getrag) 83 22 2 147 477, Peugeot/Citroen 9734.S2, Ferrari (Getrag) PowerShift 7DCL750, Ford (Getrag)/Nissan WSS-M2C936-A, Volvo 1161839, Jaguar GX73-M1R564-AA, BMW Drivelogic 7, JAC DTF630, Mitsubishi TC-SST 6, PSA DCS 6, Renault EDC-6, Renault EDC-7, MG DCT 360, MG DQ 350, VW G 052 182, VW G 052 529, BMW (Getrag) 83 22 2 148 578, Chrysler PowerShift, Chrysler 68044345 EA, Chrysler 68044345 GA, Porsche TF 0870

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio Addinol ATF DCT (1L)

Vaj kambio Addinol ATF DCT (1L)

Addinol ATF DCT është një vaj full-sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) i teknologjisë së fundit për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet DCT (Dual Clutch Transmissions) në autovetura.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

Ford WSS-M2C936-A, Fiat 9.55550-MZ6, Audi/VW/Seat/Skoda G 052 182, VW G 052 512, Audi/VW G 052 529, Ford WSS-M2C200-D2, Volvo 1161838

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: