Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio Addinol ATF CVT Yellow (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio automatike

74401907

I disponueshëm

Addinol ATF CVT Yellow është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me cilësi super-premium, për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet CVT (Continuously Variant Transmissions) në autovetura dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

Hyundai SP-III, KIA SP-III, MB 236.20, VW G 052 180, VW G 052 516, BMW EZL 799

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,350 LEK

Shto Hiqe

Addinol ATF CVT Yellow është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me cilësi super-premium, për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet CVT (Continuously Variant Transmissions) në autovetura dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

Hyundai SP-III, KIA SP-III, MB 236.20, VW G 052 180, VW G 052 516, BMW EZL 799, Chrysler Mopar CVTF +4, Daihatsu TC, Ford Mercon C, Honda HMMF, Dodge / Jeep NS-2, Dodge / Jeep CVTF +4, Toyota TC, Subaru NS-2, GM DEX-CVT, Nissan NS-2, Suzuki NS-2, Suzuki CVT Green 1, Nissan NS-1, Toyota CVT Fluid FE, Subaru Lineartronic CVTF, Ford CVT 23, Ford CVT 30, Nissan NS-3, Honda CVT Fluid, Mazda Mazda TFF CVT Fluid TC (JWS3320), Subaru i-CVT, Suzuki S-CVT, Daihatsu CVT Fluid-DC, Honda HCF-2, Daihatsu CVT Fluid-DFE, Subaru Lineartronic CVTF-II, BMW EZL 799 A, BMW ZF V1, BMW 83 22 0 136 376, BMW 83 22 0 429 154, Daihatsu DFC, Ford XT-7-QCFT, Ford M2C-199-A, Ford M2C-933-A, Chery CVT, Fujiyuuko i-CVT FG, Hyundai CVTF 1, Hyundai J1, Hyundai J4, Hyundai ECO J4, Hyundai J4+, Hyundai SP-CVT1, Idemitsu CVTS-EX1, Idemitsu MG EM-CVT, Nissan KTF-1, Renault Elf Matic CVT, Subaru iCVT FG, Subaru ECVT, Subaru Lineartronic High Torque CVT, Suzuki CVTF TC, Suzuki 3320, Suzuki 4401, Suzuki Green 1V, Suzuki Green 2, Volvo CVT 4959, Chrysler NS-2

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio Addinol ATF CVT Yellow (1L)

Vaj kambio Addinol ATF CVT Yellow (1L)

Addinol ATF CVT Yellow është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me cilësi super-premium, për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet CVT (Continuously Variant Transmissions) në autovetura dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

Hyundai SP-III, KIA SP-III, MB 236.20, VW G 052 180, VW G 052 516, BMW EZL 799

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: