Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj kambio Addinol ATF CVT (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj kambio automatike

74402007

I disponueshëm

Addinol ATF CVT është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me cilësi super-premium, për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet CVT (Continuously Variant Transmissions) në autovetura dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

Ford Mercon C, Hyundai SP-III, KIA SP-III, Mitsubishi SP-III, VW G 052 180, VW G 052 516

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,350 LEK

Shto Hiqe

Addinol ATF CVT është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me cilësi super-premium, për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet CVT (Continuously Variant Transmissions) në autovetura dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

Ford Mercon C, Hyundai SP-III, KIA SP-III, Mitsubishi SP-III, VW G 052 180, VW G 052 516, Ford WSS-M2C928-A, BMW EZL 799, Chrysler Mopar CVTF +4, Mitsubishi CVTF J1, Honda HMMF, Dodge / Jeep NS-2, Dodge / Jeep CVTF +4, Toyota TC, Subaru NS-2, GM DEX-CVT, Nissan NS-2, Suzuki TC, Suzuki NS-2, Suzuki CVT Green 1, Nissan NS-1, Toyota CVT Fluid FE, Subaru Lineartronic CVTF, Ford CVT 23, Ford CVT 30, Hyundai Genuine CVTF, Mitsubishi CVTF J4, Nissan NS-3, Honda CVT Fluid, Mazda Mazda TFF CVT Fluid TC (JWS3320), Subaru i-CVT, Suzuki S-CVT, Daihatsu CVT Fluid-DC, Honda HCF-2, Daihatsu CVT Fluid-DFE, Subaru Lineartronic CVTF-II, BMW EZL 799 A, JWS 3320, Chrysler NS-2

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj kambio Addinol ATF CVT (1L)

Vaj kambio Addinol ATF CVT (1L)

Addinol ATF CVT është një vaj sintetik ATF (Automatic Transmission Fluid) me cilësi super-premium, për transmisionet automatike.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

Dizenjuar veçanërisht për përdorim në transmisionet CVT (Continuously Variant Transmissions) në autovetura dhe automjetet e lehta tregtare.

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

Ford Mercon C, Hyundai SP-III, KIA SP-III, Mitsubishi SP-III, VW G 052 180, VW G 052 516

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: