Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj ftohes emulsion oil Bor Yagi Petrol Ofisi 16,9 L

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj industrial

OT26112

I disponueshëm

BOR YAGI është një likuid i hollueshëm, multi-përdorimësh, për prerjen e metaleve.

Shtohet në ujë në raportin 5-10%, në proçeset përpunimit të metaleve.

 

APLIKIMET:

I përshtatshëm për t'u përdorur si lubrifikues dhe ftohës në proçeset e përpunimit të lehtë dhe të rëndë të metaleve

Më shumë detaje

11,900 LEK

704 LEK për Liter

Shto Hiqe

BOR YAGI është një likuid i hollueshëm, multi-përdorimësh, për prerjen e metaleve.

Shtohet në ujë në raportin 5-10%, në proçeset përpunimit të metaleve.

 

APLIKIMET:

I përshtatshëm për t'u përdorur si lubrifikues dhe ftohës në proçeset e përpunimit të lehtë dhe të rëndë të metaleve, si aliazhet alumin dhe bakër, gizë dhe çelik i butë, shufra alumini. Siguron ftohje të shkëlqyeshme.

 

KUJDES:

Procesi i shtimit të vajit duhet të bëhet ngadalë, ndërkohë që uji i sistemit është në qarkullim.

Vaji nuk duhet të shtohet direkt në ujë. Para përgatitjes së emulsionit, rezervuari i ujit duhet të zbrazet plotësisht dhe të pastrohet. Ndërkohë, emulsioni duhet të përgatitet në një rezervuar të veçantë dhe më pas të shtohet në sistem.

 

RAPORTI I PËRZIERJES:

5-10% në varësi të procesit.

p.sh. 1 litër (1000 ml) ujë: 50-100 ml vaj, ose

20 litra ujë: 1-2 litra vaj

 

PËRFITIMET:

Zgjat jetën e shërbimit duke parandaluar formimin e baktereve.

Redukton copëzat duke zgjatur jetën e shërbimit të mjeteve.

Siguron që sipërfaqja të qëndrojë e lëmuar.

Mban performancën e saj edhe me ujë të papërpunuar dhe formon emulsion të qëndrueshëm.

Parandalon formimin e tymit dhe aromave të këqija.

Mbron sistemin nga ndryshku dhe gërryerja.

 

Paketimi: 16,9 Liter (15 kg)

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj ftohes emulsion oil Bor Yagi Petrol Ofisi 16,9 L

Vaj ftohes emulsion oil Bor Yagi Petrol Ofisi 16,9 L

BOR YAGI është një likuid i hollueshëm, multi-përdorimësh, për prerjen e metaleve.

Shtohet në ujë në raportin 5-10%, në proçeset përpunimit të metaleve.

 

APLIKIMET:

I përshtatshëm për t'u përdorur si lubrifikues dhe ftohës në proçeset e përpunimit të lehtë dhe të rëndë të metaleve

Shkruaj përshtypjen tënde