Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Vaj hidrauliku Addinol AHF 22 S (1L)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Vaj hidrauliku

73503207

I disponueshëm

Addinol AHF 22 S është një vaj hidraulik full-sintetik me performancë të lartë, për aplikim të përjetshëm.

Mund të përdoret në të gjitha kushtet ekstreme dhe ruan performancën e tij të plotë edhe në temperaturat e sistemit midis -40°C dhe mbi +130°C.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar posaçërisht për sistemet hidraulike të automjeteve me kërkesa të larta teknike.

•Përshtatshmëri e shkëlqyer për sistemet hidraulike të timonit

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,500 LEK

Shto Hiqe

Addinol AHF 22 S është një vaj hidraulik full-sintetik me performancë të lartë, për aplikim të përjetshëm.

Mund të përdoret në të gjitha kushtet ekstreme dhe ruan performancën e tij të plotë edhe në temperaturat e sistemit midis -40°C dhe mbi +130°C.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar posaçërisht për sistemet hidraulike të automjeteve me kërkesa të larta teknike.

•Përshtatshmëri e shkëlqyer për sistemet hidraulike të timonit, rregullatorët e nivelit, amortizatorët, sistemet hidropneumatikë, kontrollin e stabilitetit dhe tërheqjes, sistemet hidraulike të hapjes së automjeteve kabriolet, si edhe sistemet e mbylljes qëndrore.

Klasifikimi: ISO VG 22

Specifikimet & Miratimet:

Përmbush dhe tejkalon kërkesat e prodhuesve globalë:

ZF TE-ML 02K, MB 236.3, MB 345.0, Chrysler MS-9602 (Mopar ATF +4), Ford WSA-M2C195-A, Audi/VW G 002 000, BMW 81 22 9 407 758, BMW CHF 7.1, Audi/VW G 004 000, GM 1940766, GM 1940715, Ford WSS-M2C204-A2, MAN M 3289, Volvo 1161529, PSA S71 2710, Saab P/N 3032 380, Porsche 000 043 203 33, Fendt X 902 011 622, Hyundai 00232-19017, KIA PSF 4, Hyundai PFS-4, Chrysler MS-11655, Chrysler MS-5931, Chrysler MS-10838, Chrysler MS-1872, GM 89021184, Audi/VW G 052 146, Audi/VW G 002 012, Saab P/N 3009 800, Subaru P/N K0209A0080, NISSAN PSF-II, Mitsubishi PS Fluid, Toyota PSF Type EH

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Vaj hidrauliku Addinol AHF 22 S (1L)

Vaj hidrauliku Addinol AHF 22 S (1L)

Addinol AHF 22 S është një vaj hidraulik full-sintetik me performancë të lartë, për aplikim të përjetshëm.

Mund të përdoret në të gjitha kushtet ekstreme dhe ruan performancën e tij të plotë edhe në temperaturat e sistemit midis -40°C dhe mbi +130°C.

Paketimi: 1 Liter

Aplikimet:

•Dizenjuar posaçërisht për sistemet hidraulike të automjeteve me kërkesa të larta teknike.

•Përshtatshmëri e shkëlqyer për sistemet hidraulike të timonit

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

1 produkte të tjera në të njëjtën kategori: