Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Etiketa reflektuese shpejtesie 80 km/h

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Trekendesha & shenja paralajmeruese

SMER55866-80

I disponueshëm

Etiketa reflektuese për kufizim shpejtësie, me vizibilitet të lartë.

Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Në formë rrethore.

Diametri: Ø 140 mm

Më shumë detaje

200 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Etiketa reflektuese për kufizim shpejtësie, me vizibilitet të lartë.

Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Në formë rrethore.

Diametri: Ø 140 mm

  • Diameter: 140 mm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Etiketa reflektuese shpejtesie 80 km/h

Etiketa reflektuese shpejtesie 80 km/h

Etiketa reflektuese për kufizim shpejtësie, me vizibilitet të lartë.

Për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm.

Në formë rrethore.

Diametri: Ø 140 mm

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: