Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shirit reflektues 30x3CM Orange

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Trekëndësha & shenja paralajmëruese

AM0251

I disponueshëm

Shirit reflektues sigurie me vizibilitet të lartë.

Ideale për sportet në natyrë, si çiklizëm, vrap, alpinizëm, etj.

Mund të vihen në kycin e dorës, këmbës, në krah, në cantën e shpinës, trupin e bicikletës, etj, për të përmirësuar sigurinë në lëvizjet gjatë natës.

Thjesht përplaseni shiritin në pozicionin që doni dhe ai do të rrotullohet automatikisht.

Materiali: Fletë silikoni + strukturë reflektuese

Përmasata: 30 x 3 cm

Ngjyra: Portokalli

Më shumë detaje

200 LEK

Shto Hiqe

Shirit reflektues sigurie me vizibilitet të lartë.

Ideale për sportet në natyrë, si çiklizëm, vrap, alpinizëm, etj.

Mund të vihen në kycin e dorës, këmbës, në krah, në cantën e shpinës, trupin e bicikletës, etj, për të përmirësuar sigurinë në lëvizjet gjatë natës.

Thjesht përplaseni shiritin në pozicionin që doni dhe ai do të rrotullohet automatikisht.

Materiali: Fletë silikoni + strukturë reflektuese

Përmasata: 30 x 3 cm

Ngjyra: Portokalli

  • Gjerësia: 3 cm
  • Gjatësia: 30 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shirit reflektues 30x3CM Orange

Shirit reflektues 30x3CM Orange

Shirit reflektues sigurie me vizibilitet të lartë.

Ideale për sportet në natyrë, si çiklizëm, vrap, alpinizëm, etj.

Mund të vihen në kycin e dorës, këmbës, në krah, në cantën e shpinës, trupin e bicikletës, etj, për të përmirësuar sigurinë në lëvizjet gjatë natës.

Thjesht përplaseni shiritin në pozicionin që doni dhe ai do të rrotullohet automatikisht.

Materiali: Fletë silikoni + strukturë reflektuese

Përmasata: 30 x 3 cm

Ngjyra: Portokalli

Shkruaj përshtypjen tënde

10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: