Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shirit reflektues 30x3 cm Orange

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Trekendesha & shenja paralajmeruese

AM0251

I disponueshëm

Shirit reflektues sigurie me vizibilitet të lartë.

Ideale për sportet në natyrë, si çiklizëm, vrap, alpinizëm, etj.

Mund të vihen në kycin e dorës, këmbës, në krah, në cantën e shpinës, trupin e bicikletës, etj, për të përmirësuar sigurinë në lëvizjet gjatë natës.

Thjesht përplaseni shiritin në pozicionin që doni dhe ai do të rrotullohet automatikisht.

Materiali: Fletë silikoni + strukturë reflektuese

Përmasat: 30 x 3 cm

Ngjyra: Portokalli

Më shumë detaje

200 LEK

Shto Hiqe

Shirit reflektues sigurie me vizibilitet të lartë.

Ideale për sportet në natyrë, si çiklizëm, vrap, alpinizëm, etj.

Mund të vihen në kycin e dorës, këmbës, në krah, në cantën e shpinës, trupin e bicikletës, etj, për të përmirësuar sigurinë në lëvizjet gjatë natës.

Thjesht përplaseni shiritin në pozicionin që doni dhe ai do të rrotullohet automatikisht.

Materiali: Fletë silikoni + strukturë reflektuese

Përmasat: 30 x 3 cm

Ngjyra: Portokalli

  • Gjerësia: 3 cm
  • Gjatësia: 30 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shirit reflektues 30x3 cm Orange

Shirit reflektues 30x3 cm Orange

Shirit reflektues sigurie me vizibilitet të lartë.

Ideale për sportet në natyrë, si çiklizëm, vrap, alpinizëm, etj.

Mund të vihen në kycin e dorës, këmbës, në krah, në cantën e shpinës, trupin e bicikletës, etj, për të përmirësuar sigurinë në lëvizjet gjatë natës.

Thjesht përplaseni shiritin në pozicionin që doni dhe ai do të rrotullohet automatikisht.

Materiali: Fletë silikoni + strukturë reflektuese

Përmasat: 30 x 3 cm

Ngjyra: Portokalli

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: