Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Tasa makine 16" SJS 422 me logo Set4

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Tasa 16"

SJS422

I disponueshëm

4x Tasa (kupa disku) bërë nga konstruksion plastik ABS me rezistencë të lartë.

Puthiten mirë dhe sigurt, falë sistemit të unazës metalike.

Më shumë detaje

2,190 LEK

Shto Hiqe

4x Tasa (kupa disku) bërë nga konstruksion plastik ABS me rezistencë të lartë.

Puthiten mirë dhe sigurt, falë sistemit të unazës metalike.

Instalohen lehtë dhe shpejt.

Përshtaten me të gjitha disqet standarte prej celiku 16".

Ngjyra: Silver

Paketimi përfshin:

4x tasa

4x logo të makinës në qendër të tasit

8x fasheta plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Tasa makine 16" SJS 422 me logo Set4

Tasa makine 16" SJS 422 me logo Set4

4x Tasa (kupa disku) bërë nga konstruksion plastik ABS me rezistencë të lartë.

Puthiten mirë dhe sigurt, falë sistemit të unazës metalike.

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: