Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Tasa makine 15" SJS 313 me logo Set4

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Tasa 15"

SJS313

I disponueshëm

4x Tasa (kupa disku) bërë nga konstruksion plastik ABS me rezistencë të lartë.

Puthiten mirë dhe sigurt, falë sistemit të unazës metalike.

Më shumë detaje

2,090 LEK

Shto Hiqe

4x Tasa (kupa disku) bërë nga konstruksion plastik ABS me rezistencë të lartë.

Puthiten mirë dhe sigurt, falë sistemit të unazës metalike.

Instalohen lehtë dhe shpejt.

Përshtaten me të gjitha disqet standarte prej celiku 15".

Ngjyra: Silver

Paketimi përfshin:

4x tasa

4x logo të makinës në qendër të tasit

8x fasheta plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Tasa makine 15" SJS 313 me logo Set4

Tasa makine 15" SJS 313 me logo Set4

4x Tasa (kupa disku) bërë nga konstruksion plastik ABS me rezistencë të lartë.

Puthiten mirë dhe sigurt, falë sistemit të unazës metalike.

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: