Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Tasa SJS 14" me stema set4

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Tasa 14"

SKS214

I disponueshëm

4x Tasa (kupa disku) bërë nga konstruksion plastik ABS me rezistencë të lartë.

Puthiten mirë dhe sigurt, falë sistemit të unazës metalike.

Instalohen lehtë dhe shpejt.

Përshtaten me të gjitha disqet standarte prej celiku 14".

Logo e makinës në qendër të tasit, e përfshirë.

8 fasheta plastike të përfshira.

Ngjyra: Silver

Më shumë detaje

1,900 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

4x Tasa (kupa disku) bërë nga konstruksion plastik ABS me rezistencë të lartë.

Puthiten mirë dhe sigurt, falë sistemit të unazës metalike.

Instalohen lehtë dhe shpejt.

Përshtaten me të gjitha disqet standarte prej celiku 14".

Logo e makinës në qendër të tasit, e përfshirë.

8 fasheta plastike të përfshira.

Ngjyra: Silver

  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Tasa SJS 14" me stema set4

Tasa SJS 14" me stema set4

4x Tasa (kupa disku) bërë nga konstruksion plastik ABS me rezistencë të lartë.

Puthiten mirë dhe sigurt, falë sistemit të unazës metalike.

Instalohen lehtë dhe shpejt.

Përshtaten me të gjitha disqet standarte prej celiku 14".

Logo e makinës në qendër të tasit, e përfshirë.

8 fasheta plastike të përfshira.

Ngjyra: Silver

Shkruaj përshtypjen tënde

9 produkte të tjera në të njëjtën kategori: