Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Tapete makine moket Petex VW Beetle (Rex)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Tapete makine moket

112356302BE

I disponueshëm

Tapete makine moket Original Petex.

Prodhuar në Gjermani në përputhje me standartet më të larta të cilësisë.

Rezistente, të qëndrueshme, elegante dhe të rehatshme.

Të përforcuara rreth zonës së pedaleve.

100% përputhje me makinën.

100% pa aromë.

Mbron dyshemenë e makinës.

Me tapa fiksuese me vrimë në formë rrethore.

Certifikuar sipas ISO 9001

Aplikimi:

Volkswagen Beetle (01/1998 - 09/2011)

Ngjyra: E Zezë (grafit)

Më shumë detaje

4,199 LEK

Shto Hiqe

Tapete makine moket Original Petex.

Prodhuar në Gjermani në përputhje me standartet më të larta të cilësisë.

Rezistente, të qëndrueshme, elegante dhe të rehatshme.

Të përforcuara rreth zonës së pedaleve.

100% përputhje me makinën.

100% pa aromë.

Mbron dyshemenë e makinës.

Me tapa fiksuese me vrimë në formë rrethore.

Certifikuar sipas ISO 9001

Aplikimi:

Volkswagen Beetle (01/1998 - 09/2011)

Ngjyra: E Zezë (grafit)

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Tapete makine moket Petex VW Beetle (Rex)

Tapete makine moket Petex VW Beetle (Rex)

Tapete makine moket Original Petex.

Prodhuar në Gjermani në përputhje me standartet më të larta të cilësisë.

Rezistente, të qëndrueshme, elegante dhe të rehatshme.

Të përforcuara rreth zonës së pedaleve.

100% përputhje me makinën.

100% pa aromë.

Mbron dyshemenë e makinës.

Me tapa fiksuese me vrimë në formë rrethore.

Certifikuar sipas ISO 9001

Aplikimi:

Volkswagen Beetle (01/1998 - 09/2011)

Ngjyra: E Zezë (grafit)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: