Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Tapete makine moket Petex VW Bora (Rex)

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Tapete makine moket

112356302BO

I disponueshëm

Tapete makine moket Original Petex.

Prodhuar në Gjermani në përputhje me standartet më të larta të cilësisë.

Rezistente, të qëndrueshme, elegante dhe të rehatshme.

Të përforcuara rreth zonës së pedaleve.

100% përputhje me makinën.

100% pa aromë.

Mbron dyshemenë e makinës.

Me tapa fiksuese me vrimë në formë rrethore.

Certifikuar sipas ISO 9001

Aplikimi:

Volkswagen Bora (01/1998 - 01/2005)

Ngjyra: E Zezë (grafit)

Më shumë detaje

4,199 LEK

Shto Hiqe

Tapete makine moket Original Petex.

Prodhuar në Gjermani në përputhje me standartet më të larta të cilësisë.

Rezistente, të qëndrueshme, elegante dhe të rehatshme.

Të përforcuara rreth zonës së pedaleve.

100% përputhje me makinën.

100% pa aromë.

Mbron dyshemenë e makinës.

Me tapa fiksuese me vrimë në formë rrethore.

Certifikuar sipas ISO 9001

Aplikimi:

Volkswagen Bora (01/1998 - 01/2005)

Ngjyra: E Zezë (grafit)

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Tapete makine moket Petex VW Bora (Rex)

Tapete makine moket Petex VW Bora (Rex)

Tapete makine moket Original Petex.

Prodhuar në Gjermani në përputhje me standartet më të larta të cilësisë.

Rezistente, të qëndrueshme, elegante dhe të rehatshme.

Të përforcuara rreth zonës së pedaleve.

100% përputhje me makinën.

100% pa aromë.

Mbron dyshemenë e makinës.

Me tapa fiksuese me vrimë në formë rrethore.

Certifikuar sipas ISO 9001

Aplikimi:

Volkswagen Bora (01/1998 - 01/2005)

Ngjyra: E Zezë (grafit)

Shkruaj përshtypjen tënde

30 produkte të tjera në të njëjtën kategori: