Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Sistem hapje/mbyllje qendrore Milano K130

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Sisteme alarmi & hapje/mbyllje

RLSHK130

I disponueshëm

Sistem hapje / mbyllje qëndrore me pult, për makinë.

Hap dhe mbyll dyert në largësi.

Hap bagazhin në largësi.

Konfirmim nëpërmjet ndezjes së sinjaleve.

Tregues LED tek celësat.

Tensioni i punës: 12V

Paketimi përfshin: 1x njësia e kontrollit, 2x pult, 1x kiti i telave, 1x manual.

Më shumë detaje

1,990 LEK

Shto Hiqe

Sistem hapje / mbyllje qëndrore me pult, për makinë.

Hap dhe mbyll dyert në largësi.

Hap bagazhin në largësi.

Konfirmim nëpërmjet ndezjes së sinjaleve.

Tregues LED tek celësat.

Tensioni i punës: 12V

Paketimi përfshin: 1x njësia e kontrollit, 2x pult, 1x kiti i telave, 1x manual.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Sistem hapje/mbyllje qendrore Milano K130

Sistem hapje/mbyllje qendrore Milano K130

Sistem hapje / mbyllje qëndrore me pult, për makinë.

Hap dhe mbyll dyert në largësi.

Hap bagazhin në largësi.

Konfirmim nëpërmjet ndezjes së sinjaleve.

Tregues LED tek celësat.

Tensioni i punës: 12V

Paketimi përfshin: 1x njësia e kontrollit, 2x pult, 1x kiti i telave, 1x manual.

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: