Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Sistem alarmi Steelmate 838C New

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Sisteme alarmi & hapje/mbyllje

SMSA838C

I disponueshëm

Sistem alarmi për makinë me 2 pulte.

Hapje & mbyllje qëndrore në largësi.

Me funksion për të hapur bagazhin në largësi.

Paralajmërim për dyer të mbyllura jo plotësisht.

Verifikim me sirenë me dy faza.

Vendosje automatike e alarmit.

Sensor ndaj goditjeve.

Kancelim kodesh me pult.

Manual përdorimi dhe diagramet e instalimit të përfshira.

Specifikime:

Brand: Steelmate

Model: 838C New

Tensioni i punës: 12V

shih më poshtë...

Më shumë detaje

5,590 LEK

Shto Hiqe

Sistem alarmi për makinë me 2 pulte.

Hapje & mbyllje qëndrore në largësi.

Me funksion për të hapur bagazhin në largësi.

Paralajmërim për dyer të mbyllura jo plotësisht.

Verifikim me sirenë me dy faza.

Vendosje automatike e alarmit.

Sensor ndaj goditjeve.

Kancelim kodesh me pult.

Manual përdorimi dhe diagramet e instalimit të përfshira.

Specifikime:

Brand: Steelmate

Model: 838C New

Tensioni i punës: 12V

Siren SPL: 85-125dB

Frekuenca: 433.92MHz

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Sistem alarmi Steelmate 838C New

Sistem alarmi Steelmate 838C New

Sistem alarmi për makinë me 2 pulte.

Hapje & mbyllje qëndrore në largësi.

Me funksion për të hapur bagazhin në largësi.

Paralajmërim për dyer të mbyllura jo plotësisht.

Verifikim me sirenë me dy faza.

Vendosje automatike e alarmit.

Sensor ndaj goditjeve.

Kancelim kodesh me pult.

Manual përdorimi dhe diagramet e instalimit të përfshira.

Specifikime:

Brand: Steelmate

Model: 838C New

Tensioni i punës: 12V

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: