Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Sistem alarmi Steelmate EBAT 828P Upgrade

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Sisteme alarmi & hapje/mbyllje

SMSA828P

I disponueshëm

Sistem alarmi për makinë me 2 pulte.

Hapje & mbyllje qëndrore në largësi.

Me funksion për të hapur bagazhin në largësi.

Verifikim me sirenë me dy faza.

Vendosje automatike e alarmit.

Sensor ndaj goditjeve.

Kancelim kodesh me pult.

Manual përdorimi dhe diagramet e instalimit të përfshira.

Specifikime:

Brand: Steelmate

Model: EBAT 828P Upgrade

Tensioni i punës: 12V

Siren SPL: 105-125dB

Më shumë detaje

3,990 LEK

Cmim i reduktuar!

-18.57%

4,900 LEK

Shto Hiqe

Sistem alarmi për makinë me 2 pulte.

Hapje & mbyllje qëndrore në largësi.

Me funksion për të hapur bagazhin në largësi.

Verifikim me sirenë me dy faza.

Vendosje automatike e alarmit.

Sensor ndaj goditjeve.

Kancelim kodesh me pult.

Manual përdorimi dhe diagramet e instalimit të përfshira.

Specifikime:

Brand: Steelmate

Model: EBAT 828P Upgrade

Tensioni i punës: 12V

Siren SPL: 105-125dB

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Sistem alarmi Steelmate EBAT 828P Upgrade

Sistem alarmi Steelmate EBAT 828P Upgrade

Sistem alarmi për makinë me 2 pulte.

Hapje & mbyllje qëndrore në largësi.

Me funksion për të hapur bagazhin në largësi.

Verifikim me sirenë me dy faza.

Vendosje automatike e alarmit.

Sensor ndaj goditjeve.

Kancelim kodesh me pult.

Manual përdorimi dhe diagramet e instalimit të përfshira.

Specifikime:

Brand: Steelmate

Model: EBAT 828P Upgrade

Tensioni i punës: 12V

Siren SPL: 105-125dB

Shkruaj përshtypjen tënde

3 produkte të tjera në të njëjtën kategori: