Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Sistem hapje mbyllje qendrore Inwells 3810

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Sisteme alarmi & hapje mbyllje

RLSHK3810

I disponueshëm

Sistem hapje dhe mbyllje qëndrore me pult, për makinë.

Sistemi mundëson që hapja dhe mbyllja e siguresave të dyerve të bëhet me pult, në rastet kur ajo bëhet me çelës.

Më shumë detaje

2,790 LEK

Shto Hiqe

Sistem hapje dhe mbyllje qëndrore me pult, për makinë.

Sistemi mundëson që hapja dhe mbyllja e siguresave të dyerve të bëhet me pult, në rastet kur ajo bëhet me çelës.

Hap dhe mbyll dyert në largësi.

Konfirmim nëpërmjet ndezjes së sinjaleve.

Hap bagazhin në largësi.

Tregues LED tek pulti.

Tensioni i punës: 12V

Paketimi përfshin: 1x njësia e kontrollit, 2x pult, 1x kiti i telave, 1x manual.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Sistem hapje mbyllje qendrore Inwells 3810

Sistem hapje mbyllje qendrore Inwells 3810

Sistem hapje dhe mbyllje qëndrore me pult, për makinë.

Sistemi mundëson që hapja dhe mbyllja e siguresave të dyerve të bëhet me pult, në rastet kur ajo bëhet me çelës.

Shkruaj përshtypjen tënde

14 produkte të tjera në të njëjtën kategori: