Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Bllokues gome sigurie

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Siguri & mbrojtje

AM6604

I disponueshëm

Bllokues gome sigurie për automjete.

Me 4 kunja metalike në pjesën e poshtme për një fiksim të mirë ne tokë.

Paloset dhe nuk zë aspak vend në makinën tuaj.

Mund të përdoret për vetura, furgonë, karavanë, etj.

E domosdoshme kur ndërroni gomën e makinës apo kur montoni zinxhirë.

Maksimumi ngarkesës: 2 Ton

Përmasat e hapur (cm): 14 x 8.5 x 17.5 (LxGjxTh)

Përmasat e palosur (cm): 3 x 8.5 x 17.5 (LxGjxTh)

Ngjyra: Zezë / Verdhë

Më shumë detaje

650 LEK

Shto Hiqe

Bllokues gome sigurie për automjete.

Me 4 kunja metalike në pjesën e poshtme për një fiksim të mirë ne tokë.

Paloset dhe nuk zë aspak vend në makinën tuaj.

Mund të përdoret për vetura, furgonë, karavanë, etj.

E domosdoshme kur ndërroni gomën e makinës apo kur montoni zinxhirë.

Maksimumi ngarkesës: 2 Ton

Përmasat e hapur (cm): 14 x 8.5 x 17.5 (LxGjxTh)

Përmasat e palosur (cm): 3 x 8.5 x 17.5 (LxGjxTh)

Ngjyra: Zezë / Verdhë

  • Lartësia: 14 cm
  • Gjerësia: 8.5 cm
  • Thellësia: 17.5 cm
  • Materiali: Plastike

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Bllokues gome sigurie

Bllokues gome sigurie

Bllokues gome sigurie për automjete.

Me 4 kunja metalike në pjesën e poshtme për një fiksim të mirë ne tokë.

Paloset dhe nuk zë aspak vend në makinën tuaj.

Mund të përdoret për vetura, furgonë, karavanë, etj.

E domosdoshme kur ndërroni gomën e makinës apo kur montoni zinxhirë.

Maksimumi ngarkesës: 2 Ton

Përmasat e hapur (cm): 14 x 8.5 x 17.5 (LxGjxTh)

Përmasat e palosur (cm): 3 x 8.5 x 17.5 (LxGjxTh)

Ngjyra: Zezë / Verdhë

Shkruaj përshtypjen tënde

10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: