Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Sensore parkimi APS normal White

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Sensorë parkimi

SMSP00601W

I disponueshëm

Kit me 4 sensorë parkimi për makinë.

Display dixhital LED.

Paralajmërime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

4 sensorë me ultratinguj, të papërshkueshëm nga uji.

Hyn në funksionim automatikisht kur fusni marshin indietro.

Montimi: Mbrapa

Ngjyra: E Bardhë

Seti perfshin: 4 Sensorë, Display LED, Paketa e kontrollit, gjithë kabllot e nevojshem, Punto per hapjen e vrimave Ø 22mm, Manual.

Parametrat Teknike:

shih më poshtë...

Më shumë detaje

2,299 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.24%

2,590 LEK

Shto Hiqe

Kit me 4 sensorë parkimi për makinë.

Display dixhital LED.

Paralajmërime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

4 sensorë me ultratinguj, të papërshkueshëm nga uji.

Hyn në funksionim automatikisht kur fusni marshin indietro.

Montimi: Mbrapa

Ngjyra: E Bardhë

Seti perfshin: 4 Sensorë, Display LED, Paketa e kontrollit, gjithë kabllot e nevojshem, Punto per hapjen e vrimave Ø 22mm, Manual.

Parametrat Teknike:

Tensioni i punes: 12V

Distanca e dedektimit: 0.30 > 1.50 m

Saktesia e dedektimit: < ± 1 cm

Temperature e punes: -20°C deri 65°C

Niveli i alarmit: 70-90dB

Frekuenca e ultratingujve: 40 KHz

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Sensore parkimi APS normal White

Sensore parkimi APS normal White

Kit me 4 sensorë parkimi për makinë.

Display dixhital LED.

Paralajmërime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

4 sensorë me ultratinguj, të papërshkueshëm nga uji.

Hyn në funksionim automatikisht kur fusni marshin indietro.

Montimi: Mbrapa

Ngjyra: E Bardhë

Seti perfshin: 4 Sensorë, Display LED, Paketa e kontrollit, gjithë kabllot e nevojshem, Punto per hapjen e vrimave Ø 22mm, Manual.

Parametrat Teknike:

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: