Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Sensore parkimi Steelmate PTS410M5 Black

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Sensorë parkimi

SMSP410M5-BLA

I disponueshëm

Kit me 4 sensorë parkimi (mbrapa) me display bicolor LED.

Mund të përdoret edhe me 2 sensorë nëse nevojitet.

Paralajmerime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

4 sensorë me ultratinguj dhe të ndashëm, të lidhura me konektorë të papërshkueshëm nga uji.

Teknologji kundra alarmeve fals.

Dedektim inteligjent, programuar për njohjen e ganxhës së rimorkimit dhe gomës rezervë, kur ajo është e pozicionuar në derën e bagazhit.

3 modele adaptoresh për sensorët 0°, 4°, 10°

shih më poshtë...

Më shumë detaje

7,200 LEK

Shto Hiqe

Kit me 4 sensorë parkimi (mbrapa) me display bicolor LED.

Mund të përdoret edhe me 2 sensorë nëse nevojitet.

Paralajmerime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

4 sensorë me ultratinguj dhe të ndashëm, të lidhura me konektorë të papërshkueshëm nga uji.

Teknologji kundra alarmeve fals.

Dedektim inteligjent, programuar për njohjen e ganxhës së rimorkimit dhe gomës rezervë, kur ajo është e pozicionuar në derën e bagazhit.

3 modele adaptoresh për sensorët 0°, 4°, 10° për tu përshtatur sa më mirë në prapakolp.

Parametrat Teknike:

Marka: Steelmate

Model: PTS410 M5

Tensioni i punës: 9-16V

Distanca e dedektimit: 0.30 > 1.50 m

Saktësia e dedektimit: < ± 1 cm

Niveli i alarmit: 70-90dB

Temperatura e punës: -40°C deri 80°C

Diametri i sensorit: 23mm/18.5mm (koka / trupi)

Seti përfshin:

1x Display LED M5 (126x17x12mm) LxWxH

1x Paketë kontrollit

4x Sensorë

1x Punto per hapjen e vrimave

1x Set instalimi kabllosh & aksesorësh

1x Manual

Ngjyra: E Zezë

  • Tensioni: 12V

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Sensore parkimi Steelmate PTS410M5 Black

Sensore parkimi Steelmate PTS410M5 Black

Kit me 4 sensorë parkimi (mbrapa) me display bicolor LED.

Mund të përdoret edhe me 2 sensorë nëse nevojitet.

Paralajmerime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

4 sensorë me ultratinguj dhe të ndashëm, të lidhura me konektorë të papërshkueshëm nga uji.

Teknologji kundra alarmeve fals.

Dedektim inteligjent, programuar për njohjen e ganxhës së rimorkimit dhe gomës rezervë, kur ajo është e pozicionuar në derën e bagazhit.

3 modele adaptoresh për sensorët 0°, 4°, 10°

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: