Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Sensore parkimi Steelmate PTS810 M5M5 Para & Mbrapa

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Sensorë parkimi

SMSP810M5M5

I disponueshëm

Sistem parkimi me 8 sensorë përpara dhe mbrapa.

2 paketa kontrolli dhe 2 display LED bicolor ultra slim.

Mund të përdoret edhe me 6 sensorë nëse nevojitet (2 përpara & 4 mbrapa).

Dedektim inteligjent, e programuar për njohjen e ganxhës së rimorkimit & gomës rezervë.

Teknologji kundra alarmeve fals.

Paralajmerime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

8 sensorë me ultratinguj dhe të ndashëm, të lidhura me konektorë të papërshkueshëm nga uji.

Funksion vetë-testimi.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

13,999 LEK

Shto Hiqe

Sistem parkimi me 8 sensorë përpara dhe mbrapa.

2 paketa kontrolli dhe 2 display LED bicolor ultra slim.

Mund të përdoret edhe me 6 sensorë nëse nevojitet (2 përpara & 4 mbrapa).

Dedektim inteligjent, e programuar për njohjen e ganxhës së rimorkimit & gomës rezervë.

Teknologji kundra alarmeve fals.

Paralajmerime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

8 sensorë me ultratinguj dhe të ndashëm, të lidhura me konektorë të papërshkueshëm nga uji.

Funksion vetë-testimi.

Adaptorë për sensorët me kënde të ndryshme, për tu përshtatur sa më mirë.

Specifikime:

Marka: Steelmate

Model: PTS810 M5M5

Tensioni i punës: 12V

Distanca e dedektimit: Përpara 0.3m - 1m / Mbrapa 0.3m - 2.5m

Saktësia e dedektimit: < ± 1 cm

Niveli i alarmit: 70-100dB

Temperatura e punës: -40°C deri 80°C

Diametri i sensorit: 23mm/18.8mm (koka / trupi)

Seti përfshin:

2x Paketa kontrolli elektronike

2x Display Led M5

8x Sensorë

1x Punto 18.8 mm

1x Set instalimi kabllosh & aksesorësh

1x Manual

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Sensore parkimi Steelmate PTS810 M5M5 Para & Mbrapa

Sensore parkimi Steelmate PTS810 M5M5 Para & Mbrapa

Sistem parkimi me 8 sensorë përpara dhe mbrapa.

2 paketa kontrolli dhe 2 display LED bicolor ultra slim.

Mund të përdoret edhe me 6 sensorë nëse nevojitet (2 përpara & 4 mbrapa).

Dedektim inteligjent, e programuar për njohjen e ganxhës së rimorkimit & gomës rezervë.

Teknologji kundra alarmeve fals.

Paralajmerime të dukshme (me dritë) dhe zanore beep…beep…

8 sensorë me ultratinguj dhe të ndashëm, të lidhura me konektorë të papërshkueshëm nga uji.

Funksion vetë-testimi.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

5 produkte të tjera në të njëjtën kategori: