Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Prize cigare 1ne3 12/24V + 2 porta USB Black

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Priza & zgjatues

SMPC25769B

I disponueshëm

Prizë cigare me 3 porta dalëse dhe 2 porta USB.

Çelës i pavarur për secilën portë.

Me tregues LED blu.

Mbrojtje ndaj qarkut të shkurtër dhe mbingarkesës.

Ngjyra: E zezë

Specifikime:

Gjatësia e kabllit: ~55 cm

Tensioni në hyrje: DC 12V-24V

Tensioni në dalje: DC 12V-24V

Fuqia totale: max 120Watt

Porta USB: 5V / 3.1A

Më shumë detaje

750 LEK

Cmim i reduktuar!

-5.06%

790 LEK

Shto Hiqe

Prizë cigare me 3 porta dalëse dhe 2 porta USB.

Çelës i pavarur për secilën portë.

Me tregues LED blu.

Mbrojtje ndaj qarkut të shkurtër dhe mbingarkesës.

Ngjyra: E zezë

Specifikime:

Gjatësia e kabllit: ~55 cm

Tensioni në hyrje: DC 12V-24V

Tensioni në dalje: DC 12V-24V

Fuqia totale: max 120Watt

Porta USB: 5V / 3.1A

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Prize cigare 1ne3 12/24V + 2 porta USB Black

Prize cigare 1ne3 12/24V + 2 porta USB Black

Prizë cigare me 3 porta dalëse dhe 2 porta USB.

Çelës i pavarur për secilën portë.

Me tregues LED blu.

Mbrojtje ndaj qarkut të shkurtër dhe mbingarkesës.

Ngjyra: E zezë

Specifikime:

Gjatësia e kabllit: ~55 cm

Tensioni në hyrje: DC 12V-24V

Tensioni në dalje: DC 12V-24V

Fuqia totale: max 120Watt

Porta USB: 5V / 3.1A

Shkruaj përshtypjen tënde

10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: