Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Ndezes cigare fishek 12V Kit

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Priza & zgjatues

AM0245

I disponueshëm

Ndezës cigare fishek universale.

Kiti përfshin kabllin, prizën dhe ndezësin e cigares.

Stakohet automatikisht kur është gati.

Kasa e verdhë është (-) Negativ.

Terminali fundor është (+) Pozitiv.

Tensioni: 12V

Më shumë detaje

450 LEK

Shto Hiqe

Ndezës cigare fishek universale.

Kiti përfshin kabllin, prizën dhe ndezësin e cigares.

Stakohet automatikisht kur është gati.

Kasa e verdhë është (-) Negativ.

Terminali fundor është (+) Pozitiv.

Tensioni: 12V

  • Tensioni: 12V

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Ndezes cigare fishek 12V Kit

Ndezes cigare fishek 12V Kit

Ndezës cigare fishek universale.

Kiti përfshin kabllin, prizën dhe ndezësin e cigares.

Stakohet automatikisht kur është gati.

Kasa e verdhë është (-) Negativ.

Terminali fundor është (+) Pozitiv.

Tensioni: 12V

Shkruaj përshtypjen tënde

10 produkte të tjera në të njëjtën kategori: