Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pasqyre e jashtme sigurie blind spot

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pasqyra

10013

I disponueshëm

Dizenjuar veçanërisht për të rritur pamjen dhe për të eliminuar “pikat qorre” (blind spots), duke e bërë kështu udhëtimin më të sigurt.

Rrit vizibilitetin kur ndërroni korsi, kur tërhiqni rimorkio apo kampera.

Parkim më i lehtë, pamje e plotë e buzës së trotuarit, kënd i gjerë shikimi.

Mjaft e dobishme edhe për auto shkollat.

Bërë nga xham optik me cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë anti refleks.

Montohet lehtësisht në pasqyrën ekzistuese anësore...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

2,000 LEK

Cmim i reduktuar!

-9.09%

2,200 LEK

Shto Hiqe

Dizenjuar veçanërisht për të rritur pamjen dhe për të eliminuar “pikat qorre” (blind spots), duke e bërë kështu udhëtimin më të sigurt.

Rrit vizibilitetin kur ndërroni korsi, kur tërhiqni rimorkio apo kampera.

Parkim më i lehtë, pamje e plotë e buzës së trotuarit, kënd i gjerë shikimi.

Mjaft e dobishme edhe për auto shkollat.

Bërë nga xham optik me cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë anti refleks.

Montohet lehtësisht në pasqyrën ekzistuese anësore, pa ngjitje dhe pa hapur vrima.

E përshtatshme për autovetura, 4x4, forgone, kamionë, karvanë, etj.

Përmasat: 110 x 80 mm (Gjt. x Gjr.)

  • Lartësia: 80 mm
  • Gjerësia: 110 mm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pasqyre e jashtme sigurie blind spot

Pasqyre e jashtme sigurie blind spot

Dizenjuar veçanërisht për të rritur pamjen dhe për të eliminuar “pikat qorre” (blind spots), duke e bërë kështu udhëtimin më të sigurt.

Rrit vizibilitetin kur ndërroni korsi, kur tërhiqni rimorkio apo kampera.

Parkim më i lehtë, pamje e plotë e buzës së trotuarit, kënd i gjerë shikimi.

Mjaft e dobishme edhe për auto shkollat.

Bërë nga xham optik me cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë anti refleks.

Montohet lehtësisht në pasqyrën ekzistuese anësore...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

29 produkte të tjera në të njëjtën kategori: