Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pasqyre anesore Peugeot 207/308 Majtas

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pasqyra

M64052

I disponueshëm

Pasqyre anesore me ngrohje, me suport plastik & rezistence.

Instalim i shpejte dhe i lehte, i sigurt dhe i qëndrueshem.

Xham me kend te gjere.

Krahu i majte (shoferit).

Aplikimi:

Peugeot 207 2006>

Peugeot 308 2007>2013

Këshilla:

Hiqeni me kujdes pasqyren e thyer dhe suportin plastik.

Lidhni fijet e rezistences (nese i ka makina juaj) dhe fiksojeni pasqyren e re ne vendin e saj.

Më shumë detaje

1,800 LEK

Cmim i reduktuar!

-14.29%

2,100 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Pasqyre anesore me ngrohje, me suport plastik & rezistence.

Instalim i shpejte dhe i lehte, i sigurt dhe i qëndrueshem.

Xham me kend te gjere.

Krahu i majte (shoferit).

Aplikimi:

Peugeot 207 2006>

Peugeot 308 2007>2013

Këshilla:

Hiqeni me kujdes pasqyren e thyer dhe suportin plastik.

Lidhni fijet e rezistences (nese i ka makina juaj) dhe fiksojeni pasqyren e re ne vendin e saj.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pasqyre anesore Peugeot 207/308 Majtas

Pasqyre anesore Peugeot 207/308 Majtas

Pasqyre anesore me ngrohje, me suport plastik & rezistence.

Instalim i shpejte dhe i lehte, i sigurt dhe i qëndrueshem.

Xham me kend te gjere.

Krahu i majte (shoferit).

Aplikimi:

Peugeot 207 2006>

Peugeot 308 2007>2013

Këshilla:

Hiqeni me kujdes pasqyren e thyer dhe suportin plastik.

Lidhni fijet e rezistences (nese i ka makina juaj) dhe fiksojeni pasqyren e re ne vendin e saj.

Shkruaj përshtypjen tënde

29 produkte të tjera në të njëjtën kategori: