Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pasqyre e jashtme sigurie blind spot

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pasqyra

10013

I disponueshëm

Dizenjuar veçanërisht për të rritur pamjen dhe për të eliminuar “pikat qorre” (blind spots), duke e bërë kështu udhëtimin më të sigurt.

Rrit vizibilitetin kur ndërroni korsi, kur tërhiqni rimorkio apo kampera.

Më shumë detaje

1,500 LEK

Cmim i reduktuar!

-25%

2,000 LEK

Shto Hiqe

Dizenjuar veçanërisht për të rritur pamjen dhe për të eliminuar “pikat qorre” (blind spots), duke e bërë kështu udhëtimin më të sigurt.

Rrit vizibilitetin kur ndërroni korsi, kur tërhiqni rimorkio apo kampera.

Parkim më i lehtë, pamje e plotë e buzës së trotuarit, kënd i gjerë shikimi.

Mjaft e dobishme edhe për auto shkollat.

Bërë nga xham optik me cilësi të lartë duke përdorur teknologjinë anti refleks.

Montohet lehtësisht në pasqyrën ekzistuese anësore, pa ngjitje dhe pa hapur vrima.

E përshtatshme për autovetura, 4x4, forgone, kamionë, karvanë, etj.

Përmasat: 110 x 80 mm (Gjt. x Gjr.)

  • Gjerësia: 80 mm
  • Gjatësia: 110 mm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pasqyre e jashtme sigurie blind spot

Pasqyre e jashtme sigurie blind spot

Dizenjuar veçanërisht për të rritur pamjen dhe për të eliminuar “pikat qorre” (blind spots), duke e bërë kështu udhëtimin më të sigurt.

Rrit vizibilitetin kur ndërroni korsi, kur tërhiqni rimorkio apo kampera.

Shkruaj përshtypjen tënde

25 produkte të tjera në të njëjtën kategori: