Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Mates testues antifrize Vaico V99-1005

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pajisje matese dhe testuese

V99-1005

I disponueshëm

Ky testues ju mundëson të matni temperaturën e ngrirjes së antifrizës në automjetin tuaj.

Matja mund të kryhet në atifrizë të nxehtë ose të ftohtë.

Tregues i madh, e lehtë për t’u lexuar.

Niveli i matjes deri -40°C

Më shumë detaje

2,290 LEK

Cmim i reduktuar!

-200 LEK

2,490 LEK

Shto Hiqe

Ky testues ju mundëson të matni temperaturën e ngrirjes së antifrizës në automjetin tuaj.

Matja mund të kryhet në atifrizë të nxehtë ose të ftohtë.

Tregues i madh, e lehtë për t’u lexuar.

Niveli i matjes deri -40°C

Gjatësia e tubit: 20 cm.

UDHËZIME:

Hiqni tapën e depozitës së antifrizës.

Vendosni tubin e testuesit në antifrizë dhe mbusheni plotësisht pajisjen nëpërmjet pompimit.

Lexoni temperaturën e antifrizës.

Rekomandohet që pika e ngrirjes të jetë nën -25 gradë për një mbrojtje maksimale gjatë gjithë vitit.

Shpëlajeni me ujë pas përdorimit.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Mates testues antifrize Vaico V99-1005

Mates testues antifrize Vaico V99-1005

Ky testues ju mundëson të matni temperaturën e ngrirjes së antifrizës në automjetin tuaj.

Matja mund të kryhet në atifrizë të nxehtë ose të ftohtë.

Tregues i madh, e lehtë për t’u lexuar.

Niveli i matjes deri -40°C

Shkruaj përshtypjen tënde

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: