Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Indikator tensioni makine 6V/12V/24V Gold

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pajisje matëse dhe testuese

SMIT1327

Ska gjendje

Indikator tensioni (voltmetër) me dritë.

Shërben për të kontrolluar qarkun elektrik, siguresat, celësat, portollambat, etj.

I përshtatshëm për autovetura, kamionë, motocikleta, varka dhe cdo sistem tjetër të tensionit nga 6V deri në 24V.

Fiksojeni kapësen në ndonjë pjesë metalike të mjetit dhe me majën e indikatorit testoni qarkun. Nëse ka elektricitet drita do të ndizet.

Gjatësia e Indikatorit: 11 cm

Gjatësia e Kabllit: ~70 cm

Diapazoni i Testimit: DC 6V-12V-24V

Më shumë detaje

400 LEK

Cmim i reduktuar!

-11.11%

450 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Indikator tensioni (voltmetër) me dritë.

Shërben për të kontrolluar qarkun elektrik, siguresat, celësat, portollambat, etj.

I përshtatshëm për autovetura, kamionë, motocikleta, varka dhe cdo sistem tjetër të tensionit nga 6V deri në 24V.

Fiksojeni kapësen në ndonjë pjesë metalike të mjetit dhe me majën e indikatorit testoni qarkun. Nëse ka elektricitet drita do të ndizet.

Gjatësia e Indikatorit: 11 cm

Gjatësia e Kabllit: ~70 cm

Diapazoni i Testimit: DC 6V-12V-24V

  • Tensioni: 6V/12V/24V

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Indikator tensioni makine 6V/12V/24V Gold

Indikator tensioni makine 6V/12V/24V Gold

Indikator tensioni (voltmetër) me dritë.

Shërben për të kontrolluar qarkun elektrik, siguresat, celësat, portollambat, etj.

I përshtatshëm për autovetura, kamionë, motocikleta, varka dhe cdo sistem tjetër të tensionit nga 6V deri në 24V.

Fiksojeni kapësen në ndonjë pjesë metalike të mjetit dhe me majën e indikatorit testoni qarkun. Nëse ka elektricitet drita do të ndizet.

Gjatësia e Indikatorit: 11 cm

Gjatësia e Kabllit: ~70 cm

Diapazoni i Testimit: DC 6V-12V-24V

Shkruaj përshtypjen tënde

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: