Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Indikator tensioni makine 6V/12V/24V Gold 85017

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pajisje matëse dhe testuese

SMCNBJ85017

I disponueshëm

Indikator tensioni (voltmetër) me dritë.

Shërben për të kontrolluar qarkun elektrik, siguresat, celësat, portollambat, etj.

I përshtatshëm për autovetura, kamionë, motocikleta, varka dhe cdo sistem tjetër të tensionit nga 6V deri në 24V.

Fiksojeni kapësen në ndonjë pjesë metalike të mjetit dhe me majën e indikatorit testoni qarkun. Nëse ka elektricitet drita do të ndizet.

Llambë rezervë e përfshirë.

Gjatësia e Indikatorit: 11 cm

Gjatësia e Kabllit (e mbledhur): 65 cm

(shih më poshtë...)

Më shumë detaje

500 LEK

Cmim i reduktuar!

-9.09%

550 LEK

Shto Hiqe

Indikator tensioni (voltmetër) me dritë.

Shërben për të kontrolluar qarkun elektrik, siguresat, celësat, portollambat, etj.

I përshtatshëm për autovetura, kamionë, motocikleta, varka dhe cdo sistem tjetër të tensionit nga 6V deri në 24V.

Fiksojeni kapësen në ndonjë pjesë metalike të mjetit dhe me majën e indikatorit testoni qarkun. Nëse ka elektricitet drita do të ndizet.

Llambë rezervë e përfshirë.

Gjatësia e Indikatorit: 11 cm

Gjatësia e Kabllit (e mbledhur): 65 cm

Gjatësia e Kabllit (e hapur): 200 cm

Diapazoni i Testimit: DC 6V-12V-24V

  • Tensioni: 6V/12V/24V

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Indikator tensioni makine 6V/12V/24V Gold 85017

Indikator tensioni makine 6V/12V/24V Gold 85017

Indikator tensioni (voltmetër) me dritë.

Shërben për të kontrolluar qarkun elektrik, siguresat, celësat, portollambat, etj.

I përshtatshëm për autovetura, kamionë, motocikleta, varka dhe cdo sistem tjetër të tensionit nga 6V deri në 24V.

Fiksojeni kapësen në ndonjë pjesë metalike të mjetit dhe me majën e indikatorit testoni qarkun. Nëse ka elektricitet drita do të ndizet.

Llambë rezervë e përfshirë.

Gjatësia e Indikatorit: 11 cm

Gjatësia e Kabllit (e mbledhur): 65 cm

(shih më poshtë...)

Shkruaj përshtypjen tënde

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: