Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Mates testues acidi baterie densimeter

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pajisje matëse dhe testuese

AM2218

I disponueshëm

Densimeter për të matur gjendjen e acidit të baterisë.

Pjesa e kuqe e matësit: bateria e shkarkuar

Pjesa e bardhë e matësit: gjendje e pranueshme

Pjesa e gjelbër e matësit: gjendje shumë e mirë

Më shumë detaje

400 LEK

Shto Hiqe

Densimeter për të matur gjendjen e acidit të baterisë.

Pjesa e kuqe e matësit: bateria e shkarkuar

Pjesa e bardhë e matësit: gjendje e pranueshme

Pjesa e gjelbër e matësit: gjendje shumë e mirë

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Mates testues acidi baterie densimeter

Mates testues acidi baterie densimeter

Densimeter për të matur gjendjen e acidit të baterisë.

Pjesa e kuqe e matësit: bateria e shkarkuar

Pjesa e bardhë e matësit: gjendje e pranueshme

Pjesa e gjelbër e matësit: gjendje shumë e mirë

Shkruaj përshtypjen tënde

8 produkte të tjera në të njëjtën kategori: