Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

MP3 Player FM Transmitter Bluetooth G17

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pajisje audio & video

RLMP3G17

I disponueshëm

Bluetooth MP3 player për makinë, me transmetues FM.

Tre mënyra për të dëgjuar - Bluetooth, USB & kartë Micro SD.

Ju mundëson të flisni në telefon nëpërmjet lidhjes me Bluetooth.

Hapje, mbyllje apo redial nëpërmjet një butoni të vetëm.

Mikrofon i integruar dhe teknologji CVC Echo Cancellation.

Metoda e lidhjes:

Futeni pajisjen në portën e ndezësit të cigares.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,150 LEK

Shto Hiqe

Bluetooth MP3 player për makinë, me transmetues FM.

Tre mënyra për të dëgjuar - Bluetooth, USB & kartë Micro SD.

Ju mundëson të flisni në telefon nëpërmjet lidhjes me Bluetooth.

Hapje, mbyllje apo redial nëpërmjet një butoni të vetëm.

Mikrofon i integruar dhe teknologji CVC Echo Cancellation.

Metoda e lidhjes:

Futeni pajisjen në portën e ndezësit të cigares.

Zgjidhni një frekuencë Bosh në radion e makinës (psh 87.5 MHZ). Provoni stacione të ndryshme nëse ka ndonjë interferencë.

Rregulloni frekuencën e pajisjes njësoj si ajo e radios.

Hapni Bluetooth-in e telefonit, gjeni emrin e pajisjes dhe lidheni.

Specifikime:

Tensioni i punës: 12V

Formati i muzikës: MP3/WMA/FALC

Frekuencat FM: 87.5 - 108MHZ

Bluetooth version: V3.0 + EDR

Distanca e dedektimit Bluetooth: 5 m

Përmasat: 7 x 4.5 x 3.8 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

MP3 Player FM Transmitter Bluetooth G17

MP3 Player FM Transmitter Bluetooth G17

Bluetooth MP3 player për makinë, me transmetues FM.

Tre mënyra për të dëgjuar - Bluetooth, USB & kartë Micro SD.

Ju mundëson të flisni në telefon nëpërmjet lidhjes me Bluetooth.

Hapje, mbyllje apo redial nëpërmjet një butoni të vetëm.

Mikrofon i integruar dhe teknologji CVC Echo Cancellation.

Metoda e lidhjes:

Futeni pajisjen në portën e ndezësit të cigares.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

14 produkte të tjera në të njëjtën kategori: