Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

MP3 Player FM Transmitter Bluetooth Q15

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pajisje audio & video

RLMP3Q15

I disponueshëm

Bluetooth MP3 player për makinë, me transmetues FM.

Tre mënyra për të dëgjuar - Bluetooth, USB & kartë Micro SD deri në 32G.

Ju mundëson të flisni në telefon nëpërmjet lidhjes me Bluetooth.

Hapje, mbyllje apo redial nëpërmjet një butoni të vetëm.

3 kabllo karikimi 3.1A, për iPhone, Android dhe Type C.

Bluetooth 5.0 + EDR sigurojnë lidhje dhe transmetim të shkëlqyer të tingullit.

Mikrofon me ndjeshmëri të lartë dhe teknologji CVC Echo Cancellation për një zë më të qartë.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,290 LEK

Shto Hiqe

Bluetooth MP3 player për makinë, me transmetues FM.

Tre mënyra për të dëgjuar - Bluetooth, USB & kartë Micro SD deri në 32G.

Ju mundëson të flisni në telefon nëpërmjet lidhjes me Bluetooth.

Hapje, mbyllje apo redial nëpërmjet një butoni të vetëm.

3 kabllo karikimi 3.1A, për iPhone, Android dhe Type C.

Bluetooth 5.0 + EDR sigurojnë lidhje dhe transmetim të shkëlqyer të tingullit.

Mikrofon me ndjeshmëri të lartë dhe teknologji CVC Echo Cancellation për një zë më të qartë.

Mbrojtje ndaj qarkut të shkurtër dhe mbinxehja.

Metoda e lidhjes:

Futeni pajisjen në portën e ndezësit të cigares.

Zgjidhni një frekuencë Bosh në radion e makinës (psh 87.5 MHZ). Provoni stacione të ndryshme nëse ka ndonjë interferencë.

Rregulloni frekuencën e pajisjes njësoj si ajo e radios.

Hapni Bluetooth-in e telefonit, gjeni emrin e pajisjes dhe lidheni.

Specifikime:

Tensioni i punës: 12-24V

Hyrje: 5V-2A 9V-1.8A

Dalje: 5V

Formati i muzikës: MP3/WMA/FALC/APE

Frekuencat FM: 87.5 - 108MHZ

Bluetooth version: V5.0 + EDR

Distanca e dedektimit Bluetooth: 10-15 m

Përmasat: 11 x 6.5 x 3 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

MP3 Player FM Transmitter Bluetooth Q15

MP3 Player FM Transmitter Bluetooth Q15

Bluetooth MP3 player për makinë, me transmetues FM.

Tre mënyra për të dëgjuar - Bluetooth, USB & kartë Micro SD deri në 32G.

Ju mundëson të flisni në telefon nëpërmjet lidhjes me Bluetooth.

Hapje, mbyllje apo redial nëpërmjet një butoni të vetëm.

3 kabllo karikimi 3.1A, për iPhone, Android dhe Type C.

Bluetooth 5.0 + EDR sigurojnë lidhje dhe transmetim të shkëlqyer të tingullit.

Mikrofon me ndjeshmëri të lartë dhe teknologji CVC Echo Cancellation për një zë më të qartë.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

14 produkte të tjera në të njëjtën kategori: