Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Fisha amplifikatori Kit MJ-8

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Pajisje audio & video

SMFA01008

I disponueshëm

Kit komplet me fisha për instalimin e amplifikatorit dhe subwooferit në makinë.

Fuqi dhe performancë e lartë.

Rritni qartësinë dhe cilësinë e audios në makinë.

Me siguresë për mbrojtjen e sistemit audio nga mbingarkesa.

Specifikimet:

Fuqia (max): 1500 Watt

5.3m 8GA Kabëll fuqie me mbajtësen e siguresave AGU

0.7m 8GA Kabëll neutri

5.0m 18GA Remote Cable

5.0m Kabëll ndërlidhje RCA

60A max siguresë

Më shumë detaje

1,200 LEK

Shto Hiqe

Kit komplet me fisha për instalimin e amplifikatorit dhe subwooferit në makinë.

Fuqi dhe performancë e lartë.

Rritni qartësinë dhe cilësinë e audios në makinë.

Me siguresë për mbrojtjen e sistemit audio nga mbingarkesa.

Specifikimet:

Fuqia (max): 1500 Watt

5.3m 8GA Kabëll fuqie me mbajtësen e siguresave AGU

0.7m 8GA Kabëll neutri

5.0m 18GA Remote Cable

5.0m Kabëll ndërlidhje RCA

60A max siguresë

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Fisha amplifikatori Kit MJ-8

Fisha amplifikatori Kit MJ-8

Kit komplet me fisha për instalimin e amplifikatorit dhe subwooferit në makinë.

Fuqi dhe performancë e lartë.

Rritni qartësinë dhe cilësinë e audios në makinë.

Me siguresë për mbrojtjen e sistemit audio nga mbingarkesa.

Specifikimet:

Fuqia (max): 1500 Watt

5.3m 8GA Kabëll fuqie me mbajtësen e siguresave AGU

0.7m 8GA Kabëll neutri

5.0m 18GA Remote Cable

5.0m Kabëll ndërlidhje RCA

60A max siguresë

Shkruaj përshtypjen tënde

14 produkte të tjera në të njëjtën kategori: