Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Ngjites Weicon Contact VA 1500 Cyanoacrylate 12 gr

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ngjitësa & sealants

WS12150012

I disponueshëm

Weicon Contact VA 1500 është një super ngjitës i lëngshëm për bashkimin e materialeve prej gome, plastike, metal, dru, qelq, PVC, qeramikë, lëkurë.

I përshtatshëm veçanërisht për materiale absorbuese dhe poroze (dru, tapë, lëkurë & qeramikë).

Pen-System për një përdorim më të rehatshëm.

Masa: 12 gr

APLIKIMET:

Aplikohet në shumë fusha të industrisë.

Ideale për aplikim DIY "bëje-vetë", bërjen e modeleve, maketeve, punë të ndryshme artizanale, riparim këpucësh, mobiljesh...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

1,000 LEK

Shto Hiqe

Weicon Contact VA 1500 është një super ngjitës i lëngshëm për bashkimin e materialeve prej gome, plastike, metal, dru, qelq, PVC, qeramikë, lëkurë.

I përshtatshëm veçanërisht për materiale absorbuese dhe poroze (dru, tapë, lëkurë & qeramikë).

Pen-System për një përdorim më të rehatshëm.

Masa: 12 gr

APLIKIMET:

Aplikohet në shumë fusha të industrisë.

Ideale për aplikim DIY "bëje-vetë", bërjen e modeleve, maketeve, punë të ndryshme artizanale, riparim këpucësh, mobiljesh, lodrash, dhe mijëra aplikime të tjera.

E përshtatshme për ngjitjen e gomës, plastikës, metalit, drurit, tapave, qelqit, PVC-së, qeramikës, lëkurës, së bashku apo ndërmjet njëra-tjetrës.

KARAKTERISTIKAT:

Viskozitet i Lartë: 1.000 - 1500 mPa·s

Ngjitja fillestare në PVC: 10 -120 sek

Ngjitja fillestare në Gomë: 5 -30 sek

Ngjitja fillestare në Alumin: 90 -120 sek

Ngjitja fillestare në materiale të tjera të ndryshme: 5 -120 sek

Ngjitja përfundimtare: 24 orë

Pa erë, transparente.

CILËSIA:

100% Cilësi Gjermane - Weicon Contact VA 1500 plotëson kërkesat më të larta të cilësisë në përputhje me rregullat fizike, të sigurisë, toksikologjike dhe ekologjike.

UDHËZIME:

Për të siguruar një lidhje të përsosur, sipërfaqet që duhet të bashkohen duhet të jenë të pastra dhe të thata.

Aplikoni ngjitësin vetëm në njërën prej sipërfaqeve që do të ngjitet.

Poziciononi pjesët dhe mbajini të fiksuara për disa sekonda nën një presion të lehtë.

Për bashkimin e sipërfaqeve të mëdha, ngjitësi duhet të aplikohet me pika për të shmangur tensionimet e brendshme.

Ngjitësit Weicon Contact Cyanoacrylate Adhesives janë shumë ekonomike, një pikë është e mjaftueshme për një sipërfaqe prej 3-5 cm².

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Ngjites Weicon Contact VA 1500 Cyanoacrylate 12 gr

Ngjites Weicon Contact VA 1500 Cyanoacrylate 12 gr

Weicon Contact VA 1500 është një super ngjitës i lëngshëm për bashkimin e materialeve prej gome, plastike, metal, dru, qelq, PVC, qeramikë, lëkurë.

I përshtatshëm veçanërisht për materiale absorbuese dhe poroze (dru, tapë, lëkurë & qeramikë).

Pen-System për një përdorim më të rehatshëm.

Masa: 12 gr

APLIKIMET:

Aplikohet në shumë fusha të industrisë.

Ideale për aplikim DIY "bëje-vetë", bërjen e modeleve, maketeve, punë të ndryshme artizanale, riparim këpucësh, mobiljesh...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

20 produkte të tjera në të njëjtën kategori: