Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Defkon 2 tubeta Alcon M-2212 16gr Rapid

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ngjitësa & sealants

RLDM2212

I disponueshëm

Ngjitës defkon me 2 komponentë.

Ngrin në 5 min, ngjit në 20 min, gati për përdorim mbas 1 ore.

Masa 16gr

APLIKIMI:

Ngjit dhe riparon metale (veçanërisht hekur dhe çelik), qelq, porcelan, qeramikë, dru, kompensatë, plastikë, lëkurë, pëlhurë, ebonit, bakelit, bizhu, lodra, etj.

Mund të përdoret gjithashtu edhe për të riparuar fenerët dhe stopat e automjeteve, depozitën e karburantit, çarje motorike, etj.

KARAKTERISTIKA:

I shpejtë, i fortë dhe jetëgjatë.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

300 LEK

Shto Hiqe

Kujdes: Ky është artikulli i fundit!

Ngjitës defkon me 2 komponentë.

Ngrin në 5 min, ngjit në 20 min, gati për përdorim mbas 1 ore.

Masa 16gr

APLIKIMI:

Ngjit dhe riparon metale (veçanërisht hekur dhe çelik), qelq, porcelan, qeramikë, dru, kompensatë, plastikë, lëkurë, pëlhurë, ebonit, bakelit, bizhu, lodra, etj.

Mund të përdoret gjithashtu edhe për të riparuar fenerët dhe stopat e automjeteve, depozitën e karburantit, çarje motorike, etj.

KARAKTERISTIKA:

I shpejtë, i fortë dhe jetëgjatë.

Rezistente ndaj ndryshimeve atmosferike, acideve të dobëta dhe karburanteve.

Rezistenca ndaj nxehtësisë: 120°C (max. deri në 150°C)

Ngjyra: Transparente

UDHËZIME:

Sipërfaqja e riparimit duhet të jetë e pastër dhe e thatë, pa yndyrna, vajra, ndryshk, bojë, etj.

Lëmojeni sipërfaqen me letër zmerile për një ngjitje më të mirë.

Hidhni sasi të barabartë nga çdo tubetë në një sipërfaqe të pastër.

Miksojeni tërësisht derisa të arrihet një ngjyrë uniformë.

Aplikoni me thikë stuko, lugë, dru ose mjet tjetër të përshtatshëm.

Për një ngjitje më të mirë rekomandohet që pjesët e trajtuara të shtrëngohen me njëra tjetrën me shirit ngjitës ose kapëse.

Procesi i plotë i ngjitjes zgjat 1-2 orë dhe pastaj materiali mund të përdoret.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Defkon 2 tubeta Alcon M-2212 16gr Rapid

Defkon 2 tubeta Alcon M-2212 16gr Rapid

Ngjitës defkon me 2 komponentë.

Ngrin në 5 min, ngjit në 20 min, gati për përdorim mbas 1 ore.

Masa 16gr

APLIKIMI:

Ngjit dhe riparon metale (veçanërisht hekur dhe çelik), qelq, porcelan, qeramikë, dru, kompensatë, plastikë, lëkurë, pëlhurë, ebonit, bakelit, bizhu, lodra, etj.

Mund të përdoret gjithashtu edhe për të riparuar fenerët dhe stopat e automjeteve, depozitën e karburantit, çarje motorike, etj.

KARAKTERISTIKA:

I shpejtë, i fortë dhe jetëgjatë.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

20 produkte të tjera në të njëjtën kategori: