Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shirit ngjites biadeziv 10mm x 10M Red

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ngjitësa & sealants

SMSN01005

I disponueshëm

Shirit ngjitës i dy anshëm me cilësi të lartë.

Transparente dhe me bazë akriliku.

Aftësi ngjitje e shkëlqyer.

Rezistente ndaj ujit dhe nxehtësisë.

Për përdorim të brendshëm ose të jashtëm.

Mund të përdoret në automjete, shtëpi, zyrë, etj.

Mjaft efikase në sipërfaqet plastike, qelqi, druri, porcelan, PVC, etj.

Materiali: Akrilik

Gjatësia: 10 metra

Gjerësia: 10 mm

Trashësia: 1 mm

Më shumë detaje

420 LEK

Shto Hiqe

Shirit ngjitës i dy anshëm me cilësi të lartë.

Transparente dhe me bazë akriliku.

Aftësi ngjitje e shkëlqyer.

Rezistente ndaj ujit dhe nxehtësisë.

Për përdorim të brendshëm ose të jashtëm.

Mund të përdoret në automjete, shtëpi, zyrë, etj.

Mjaft efikase në sipërfaqet plastike, qelqi, druri, porcelan, PVC, etj.

Materiali: Akrilik

Gjatësia: 10 metra

Gjerësia: 10 mm

Trashësia: 1 mm

  • Gjerësia: 10 mm
  • Gjatësia: 10 m
  • Materiali: Akrilik

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shirit ngjites biadeziv 10mm x 10M Red

Shirit ngjites biadeziv 10mm x 10M Red

Shirit ngjitës i dy anshëm me cilësi të lartë.

Transparente dhe me bazë akriliku.

Aftësi ngjitje e shkëlqyer.

Rezistente ndaj ujit dhe nxehtësisë.

Për përdorim të brendshëm ose të jashtëm.

Mund të përdoret në automjete, shtëpi, zyrë, etj.

Mjaft efikase në sipërfaqet plastike, qelqi, druri, porcelan, PVC, etj.

Materiali: Akrilik

Gjatësia: 10 metra

Gjerësia: 10 mm

Trashësia: 1 mm

Shkruaj përshtypjen tënde

20 produkte të tjera në të njëjtën kategori: