Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Weicon Fije izoluese per fileto DF 175 m

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ngjitësa & sealants

30010175

I disponueshëm

Izolon në mënyrë permanente dhe të sigurt të gjitha filetot matelike dhe plastike.

Ekstremisht rezistente ndaj të gjitha kimikateve.

E qëndrueshme për një periudhë të pakufizuar kohe.

100% PTFE.

Kompenson hapësirën e ndërmjetme midis filetove dhe krijon një film PTFE në trashësinë e duhur gjatë filetimit.

Nuk merr flake, e sigurt për temperatura nga -200°C deri +240°C.

Thika prerëse dhe lubrifikanti të përfshira.

Miratimi/Certifikimi:

TZW - Për sistemet e ujit

shih më poshtë...

Më shumë detaje

2,499 LEK

Shto Hiqe

Izolon në mënyrë permanente dhe të sigurt të gjitha filetot matelike dhe plastike.

Ekstremisht rezistente ndaj të gjitha kimikateve.

E qëndrueshme për një periudhë të pakufizuar kohe.

100% PTFE.

Kompenson hapësirën e ndërmjetme midis filetove dhe krijon një film PTFE në trashësinë e duhur gjatë filetimit.

Nuk merr flake, e sigurt për temperatura nga -200°C deri +240°C.

Thika prerëse dhe lubrifikanti të përfshira.

Miratimi/Certifikimi:

TZW - Për sistemet e ujit të pijshëm.

DVGW - Për sistemet e furnizimit me gaz.

BAM - Për sistemet e furnizimit me oksigjen.

WRAS / GASTEC

Masa: 175 m

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Weicon Fije izoluese per fileto DF 175 m

Weicon Fije izoluese per fileto DF 175 m

Izolon në mënyrë permanente dhe të sigurt të gjitha filetot matelike dhe plastike.

Ekstremisht rezistente ndaj të gjitha kimikateve.

E qëndrueshme për një periudhë të pakufizuar kohe.

100% PTFE.

Kompenson hapësirën e ndërmjetme midis filetove dhe krijon një film PTFE në trashësinë e duhur gjatë filetimit.

Nuk merr flake, e sigurt për temperatura nga -200°C deri +240°C.

Thika prerëse dhe lubrifikanti të përfshira.

Miratimi/Certifikimi:

TZW - Për sistemet e ujit

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

20 produkte të tjera në të njëjtën kategori: