Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Weicon Ngjites plastic Plast-o-Seal 120 g

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ngjitësa & sealants

30000120

I disponueshëm

Ngjitës plastik universal permanent, me furçë.

Efek ngjitje i menjëhershëm.

Pa tretës, pa silikon, pa erë.

Mbetet përgjithmonë plastike, para dhe pas ngjijes.

Çmontohet me lehtësi.

Rezistencë e lartë ndaj lëndëve djegëse, vajrave minerale, ujit, ajrit, antifrizës, vajgurit, etj.

Aplikoni WeiconLock në mënyrë të njëtrajtshme dhe bashkoni pjesët menjëherë.

Temperatura e punës: +5 deri +35°C

Rezistenca ndaj temperaturës: -50 to +200°C

Masa: 120 g

Më shumë detaje

1,999 LEK

Shto Hiqe

Ngjitës plastik universal permanent, me furçë.

Efek ngjitje i menjëhershëm.

Pa tretës, pa silikon, pa erë.

Mbetet përgjithmonë plastike, para dhe pas ngjijes.

Çmontohet me lehtësi.

Rezistencë e lartë ndaj lëndëve djegëse, vajrave minerale, ujit, ajrit, antifrizës, vajgurit, etj.

Aplikoni WeiconLock në mënyrë të njëtrajtshme dhe bashkoni pjesët menjëherë.

Temperatura e punës: +5 deri +35°C

Rezistenca ndaj temperaturës: -50 to +200°C

Masa: 120 g

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Weicon Ngjites plastic Plast-o-Seal 120 g

Weicon Ngjites plastic Plast-o-Seal 120 g

Ngjitës plastik universal permanent, me furçë.

Efek ngjitje i menjëhershëm.

Pa tretës, pa silikon, pa erë.

Mbetet përgjithmonë plastike, para dhe pas ngjijes.

Çmontohet me lehtësi.

Rezistencë e lartë ndaj lëndëve djegëse, vajrave minerale, ujit, ajrit, antifrizës, vajgurit, etj.

Aplikoni WeiconLock në mënyrë të njëtrajtshme dhe bashkoni pjesët menjëherë.

Temperatura e punës: +5 deri +35°C

Rezistenca ndaj temperaturës: -50 to +200°C

Masa: 120 g

Shkruaj përshtypjen tënde

20 produkte të tjera në të njëjtën kategori: