Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

WeiconLock AN 301-43 Bllokues filetosh Threadlocking 50 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ngjitësa & sealants

30143150

I disponueshëm

Bllokues dhe izolues filetosh.

Viskozitet i lartë.

Fortësi mesatare.

Çmontohet me vegla normale.

Miratimi/Certifikimi:

NSF/ANSI 61 – Për sistemet e ujit të pijshëm.

DVGW – Për sistemet e gasit

 

Aplikoni WeiconLock në mënyrë të njëtrajtshme dhe bashkoni pjesët menjëherë.

Koha e tharjes: 5-15 min

Fortësia maksimale (100%): 1-3 orë

Rezistenca ndaj temperaturës: -60 to +150°C

Masa: 50 ml

Më shumë detaje

2,399 LEK

Shto Hiqe

Bllokues dhe izolues filetosh.

Viskozitet i lartë.

Fortësi mesatare.

Çmontohet me vegla normale.

Miratimi/Certifikimi:

NSF/ANSI 61 – Për sistemet e ujit të pijshëm.

DVGW – Për sistemet e gasit

 

Aplikoni WeiconLock në mënyrë të njëtrajtshme dhe bashkoni pjesët menjëherë.

Koha e tharjes: 5-15 min

Fortësia maksimale (100%): 1-3 orë

Rezistenca ndaj temperaturës: -60 to +150°C

Masa: 50 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

WeiconLock AN 301-43 Bllokues filetosh Threadlocking 50 ml

WeiconLock AN 301-43 Bllokues filetosh Threadlocking 50 ml

Bllokues dhe izolues filetosh.

Viskozitet i lartë.

Fortësi mesatare.

Çmontohet me vegla normale.

Miratimi/Certifikimi:

NSF/ANSI 61 – Për sistemet e ujit të pijshëm.

DVGW – Për sistemet e gasit

 

Aplikoni WeiconLock në mënyrë të njëtrajtshme dhe bashkoni pjesët menjëherë.

Koha e tharjes: 5-15 min

Fortësia maksimale (100%): 1-3 orë

Rezistenca ndaj temperaturës: -60 to +150°C

Masa: 50 ml

Shkruaj përshtypjen tënde

20 produkte të tjera në të njëjtën kategori: