Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

WeiconLock AN 306-03 Ngjites per pjese cilindrike 20 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ngjitësa & sealants

30603020

I disponueshëm

Ngjitës sealant për pjesë metalike cilindrike.

Aplikimi: kushineta, pulexho, boshte, gomina, etj.

Viskozitet i ulët.

Fortësi e lartë.

E vështirë për t'u çmontuar.

Koha e tharjes: 10-20 min

Fortësia maksimale (100%): 2-4 orë

Rezistenca ndaj temperaturës: -60 to +150°C

Aplikoni WeiconLock në mënyrë të njëtrajtshme dhe bashkoni pjesët menjëherë.

Miratimi/Certifikimi: NSF / ANSI 61

Masa: 20 ml

Më shumë detaje

1,399 LEK

Shto Hiqe

Ngjitës sealant për pjesë metalike cilindrike.

Aplikimi: kushineta, pulexho, boshte, gomina, etj.

Viskozitet i ulët.

Fortësi e lartë.

E vështirë për t'u çmontuar.

Koha e tharjes: 10-20 min

Fortësia maksimale (100%): 2-4 orë

Rezistenca ndaj temperaturës: -60 to +150°C

Aplikoni WeiconLock në mënyrë të njëtrajtshme dhe bashkoni pjesët menjëherë.

Miratimi/Certifikimi: NSF / ANSI 61

Masa: 20 ml

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

WeiconLock AN 306-03 Ngjites per pjese cilindrike 20 ml

WeiconLock AN 306-03 Ngjites per pjese cilindrike 20 ml

Ngjitës sealant për pjesë metalike cilindrike.

Aplikimi: kushineta, pulexho, boshte, gomina, etj.

Viskozitet i ulët.

Fortësi e lartë.

E vështirë për t'u çmontuar.

Koha e tharjes: 10-20 min

Fortësia maksimale (100%): 2-4 orë

Rezistenca ndaj temperaturës: -60 to +150°C

Aplikoni WeiconLock në mënyrë të njëtrajtshme dhe bashkoni pjesët menjëherë.

Miratimi/Certifikimi: NSF / ANSI 61

Masa: 20 ml

Shkruaj përshtypjen tënde

20 produkte të tjera në të njëjtën kategori: