Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Shirit ngjites biadeziv 50mm x 5M

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Ngjitësa & sealants

AM1250

I disponueshëm

Shirit ngjitës i dy anshëm.

Aftësi e fortë ngjitje.

Për përdorim të brendshëm ose të jashtëm.

Përdoret gjerësisht në automjete, shtëpi, zyrë, etj.

Përpara aplikimit është e domosdoshme që sipërfaqja të jetë e pastër dhe e thatë.

Gjatësia: 5 metra

Gjerësia: 50 mm

Trashësia: 2.1 mm

Më shumë detaje

550 LEK

Shto Hiqe

Shirit ngjitës i dy anshëm.

Aftësi e fortë ngjitje.

Për përdorim të brendshëm ose të jashtëm.

Përdoret gjerësisht në automjete, shtëpi, zyrë, etj.

Përpara aplikimit është e domosdoshme që sipërfaqja të jetë e pastër dhe e thatë.

Gjatësia: 5 metra

Gjerësia: 50 mm

Trashësia: 2.1 mm

  • Gjerësia: 50 mm
  • Gjatësia: 5 m

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Shirit ngjites biadeziv 50mm x 5M

Shirit ngjites biadeziv 50mm x 5M

Shirit ngjitës i dy anshëm.

Aftësi e fortë ngjitje.

Për përdorim të brendshëm ose të jashtëm.

Përdoret gjerësisht në automjete, shtëpi, zyrë, etj.

Përpara aplikimit është e domosdoshme që sipërfaqja të jetë e pastër dhe e thatë.

Gjatësia: 5 metra

Gjerësia: 50 mm

Trashësia: 2.1 mm

Shkruaj përshtypjen tënde

20 produkte të tjera në të njëjtën kategori: