Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Pastrues dhe sgrasatues biciklete Super Help 400 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Mirembajtje biciklete

RLBD840

I disponueshëm

Pastrues dhe sgrasatues ekstra i fortë.

Heq me shpejtësi yndyrat, vajin dhe papastërtitë e tjera nga zinxhiri i biçikletës.

Pastron dhe sgrasaton zinxhirin, disqet e frenit dhe të gjitha pjesët e lëvizshme të biçikletës.

I qëndrueshëm, nuk lë njolla dhe jo korroziv ndaj metaleve.

Lahet lehtësisht me ujë.

Pa materiale kaustike (gërryese).

Spray: 400 ml

APLIKIMET:

Zinxhiri i biçikletave • Disqet e frenit të biçikletës • Pjesët lëvizëse të biçikletës.

shih më poshtë...

Më shumë detaje

550 LEK

Cmim i reduktuar!

-6.78%

590 LEK

Shto Hiqe

Pastrues dhe sgrasatues ekstra i fortë.

Heq me shpejtësi yndyrat, vajin dhe papastërtitë e tjera nga zinxhiri i biçikletës.

Pastron dhe sgrasaton zinxhirin, disqet e frenit dhe të gjitha pjesët e lëvizshme të biçikletës.

I qëndrueshëm, nuk lë njolla dhe jo korroziv ndaj metaleve.

Lahet lehtësisht me ujë.

Pa materiale kaustike (gërryese).

Spray: 400 ml

APLIKIMET:

Zinxhiri i biçikletave • Disqet e frenit të biçikletës • Pjesët lëvizëse të biçikletës.

UDHËZIME:

Tundeni konteinerin para përdorimit.

Vendosni tubin ndihmës në në valvul.

Spruconi në sipërfaqen që do të pastroni dhe lëreni produktin të veprojë për 2-5 minuta.

Përdorni një furçë për të hequr depozitimet e mëdha të yndyrnave.

Pas aplikimit, ri-lubrifikoni zinxhirin me lubrifikant ose vaj zinxhiri.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Pastrues dhe sgrasatues biciklete Super Help 400 ml

Pastrues dhe sgrasatues biciklete Super Help 400 ml

Pastrues dhe sgrasatues ekstra i fortë.

Heq me shpejtësi yndyrat, vajin dhe papastërtitë e tjera nga zinxhiri i biçikletës.

Pastron dhe sgrasaton zinxhirin, disqet e frenit dhe të gjitha pjesët e lëvizshme të biçikletës.

I qëndrueshëm, nuk lë njolla dhe jo korroziv ndaj metaleve.

Lahet lehtësisht me ujë.

Pa materiale kaustike (gërryese).

Spray: 400 ml

APLIKIMET:

Zinxhiri i biçikletave • Disqet e frenit të biçikletës • Pjesët lëvizëse të biçikletës.

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

13 produkte të tjera në të njëjtën kategori: