Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Rrip mbajtes sendesh biciklete Super Help

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Mirembajtje biciklete

RLRM1001

I disponueshëm

Dizenjuar posaçërisht për fiksimin e Solucionit Fryres dhe Riparues të Gomave në trupin e biçikletës.

Materiali i përdorur është një gome sintetike e speciale që redukton vibrimet, duke shmangur rënien e konteinerit.

Shumë e lehtë dhe e shpejtë për tu fiksuar dhe hequr.

Më shumë detaje

540 LEK

Shto Hiqe

Dizenjuar posaçërisht për fiksimin e Solucionit Fryres dhe Riparues të Gomave në trupin e biçikletës.

Materiali i përdorur është një gome sintetike e speciale që redukton vibrimet, duke shmangur rënien e konteinerit.

Shumë e lehtë dhe e shpejtë për tu fiksuar dhe hequr.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Rrip mbajtes sendesh biciklete Super Help

Rrip mbajtes sendesh biciklete Super Help

Dizenjuar posaçërisht për fiksimin e Solucionit Fryres dhe Riparues të Gomave në trupin e biçikletës.

Materiali i përdorur është një gome sintetike e speciale që redukton vibrimet, duke shmangur rënien e konteinerit.

Shumë e lehtë dhe e shpejtë për tu fiksuar dhe hequr.

Shkruaj përshtypjen tënde

13 produkte të tjera në të njëjtën kategori: