Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Spray fryres + Mbajtese per biciklete Super Help 100 ml

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Mirembajtje biciklete

RLTR1100KITQC

I disponueshëm

Fryrës dhe ngjitës gomash për biçikleta + Mbajtëse.

Riparon dhe fryn në çast, pa e çmontuar gomën.

Vepron thellë në gomë, duke formuar një film ngjitës special.

Ky film i brendshëm zgjat shumë më tepër sesa jetëgjatësia e vetë gomës.

Një produkt aerosoli me bazë latex gome që ri-fryn gomën e shpuar dhe në të njëjtën kohë ngjit vrimën.

Dizenjuar për t’ju siguruar një zgjidhje të shpejtë dhe të përkohshme në situata emergjente.

Ngjit dhe fryn brenda disa sekondave...

shih më poshtë...

Më shumë detaje

990 LEK

Shto Hiqe

Fryrës dhe ngjitës gomash për biçikleta + Mbajtëse.

Riparon dhe fryn në çast, pa e çmontuar gomën.

Vepron thellë në gomë, duke formuar një film ngjitës special.

Ky film i brendshëm zgjat shumë më tepër sesa jetëgjatësia e vetë gomës.

Një produkt aerosoli me bazë latex gome që ri-fryn gomën e shpuar dhe në të njëjtën kohë ngjit vrimën.

Dizenjuar për t’ju siguruar një zgjidhje të shpejtë dhe të përkohshme në situata emergjente.

Ngjit dhe fryn brenda disa sekondave, duke ju mundësuar që të shkoni në servisin më të afërt për një ekzaminim më profesional.

E përshtatshme me të gjitha llojet e gomave, tubolare ose jo.

Mbajtësja është dizenjuar posaçërisht për fiksimin e konteinerit në trupin e biçikletës.

Materiali i përdorur është një gome sintetike e speciale që redukton vibrimet, duke shmangur rënien e konteinerit.

Shumë e lehtë dhe e shpejtë për tu fiksuar dhe hequr.

Masa: 100 ml

APLIKIMET:

Llojet e gomave: tubeless (pa kamerdare) • tubed (me kamerdare) • radial

Llojet e valvulave: Presta • Woods (NUK është i përshtatshëm për valvulat Schrader)

PËRDORIMI:

Nëse është e mundur, hiqni objektin që ka shkaktuar vrimën (gozhdën, vidën, etj).

Poziciononi lart ventilin e gomës dhe çfryni gomën plotësisht duke shtypur gjilpërën brenda ventilit.

Tundeni mirë përpara përdorimit. Në mot të ftohtë, ngroheni pak konteinerin me duar.

Filetoni tubin plotësisht në ventilin e gomës.

Hiqni tapën mbrojtëse nga konteineri, mbajeni në pozicion ndrejt dhe shtypni butonin për të mbushur gomën. Vazhdoni derisa goma të fryhet plotësisht dhe pastaj hiqeni tubin nga ventili.

Sa më shpejt të jetë e mundur çfryni gomën plotësisht dhe fryjeni me ajër të kompresuar (në servis).

 

Klikoni këtu për të parë videon e produktit > https://youtu.be/46afYzAX3vU

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Spray fryres + Mbajtese per biciklete Super Help 100 ml

Spray fryres + Mbajtese per biciklete Super Help 100 ml

Fryrës dhe ngjitës gomash për biçikleta + Mbajtëse.

Riparon dhe fryn në çast, pa e çmontuar gomën.

Vepron thellë në gomë, duke formuar një film ngjitës special.

Ky film i brendshëm zgjat shumë më tepër sesa jetëgjatësia e vetë gomës.

Një produkt aerosoli me bazë latex gome që ri-fryn gomën e shpuar dhe në të njëjtën kohë ngjit vrimën.

Dizenjuar për t’ju siguruar një zgjidhje të shpejtë dhe të përkohshme në situata emergjente.

Ngjit dhe fryn brenda disa sekondave...

shih më poshtë...

Shkruaj përshtypjen tënde

13 produkte të tjera në të njëjtën kategori: