Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Mbajtese pijesh & telefoni 2in1

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Mbajtese telefoni & tableti

RLMP27467

I disponueshëm

Mbajtëse pijesh dhe telefoni multi funksionale.

Vendoset tek grilat e ventilimit.

E rrotullueshme 72 gradë (horizontalisht).

3 çifte kapësesh me gjatësi të ndryshme.

E përshtatshme me të gjithë telefonat me gjerësi 50 - 90 mm.

E përshtatshme me të gjitha bidonat apo kanaçet me diameter deri 75 mm.

Materiali: ABS

Ngjyra: E Zezë/Blu

Më shumë detaje

850 LEK

Shto Hiqe

Mbajtëse pijesh dhe telefoni multi funksionale.

Vendoset tek grilat e ventilimit.

E rrotullueshme 72 gradë (horizontalisht).

3 çifte kapësesh me gjatësi të ndryshme.

E përshtatshme me të gjithë telefonat me gjerësi 50 - 90 mm.

E përshtatshme me të gjitha bidonat apo kanaçet me diameter deri 75 mm.

Materiali: ABS

Ngjyra: E Zezë/Blu

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Mbajtese pijesh & telefoni 2in1

Mbajtese pijesh & telefoni 2in1

Mbajtëse pijesh dhe telefoni multi funksionale.

Vendoset tek grilat e ventilimit.

E rrotullueshme 72 gradë (horizontalisht).

3 çifte kapësesh me gjatësi të ndryshme.

E përshtatshme me të gjithë telefonat me gjerësi 50 - 90 mm.

E përshtatshme me të gjitha bidonat apo kanaçet me diameter deri 75 mm.

Materiali: ABS

Ngjyra: E Zezë/Blu

Shkruaj përshtypjen tënde

7 produkte të tjera në të njëjtën kategori: