Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Kosh organizues per mbeturinat

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Mbajtese & instrumenta

11102

Ska gjendje

Çantë organizuese e vogël universale.

Mund të përdoret për mbeturina apo sende te tjera.

Fiksohet lehtësisht në dyshemenë e makinës nëpërmjet shiritit Velcro ne fund.

Mund të varet tek kokat e sediljes ose tek dorezat e dyerve.

Material i qëndrueshem dhe i papërshkueshëm nga uji.

Paloset dhe nuk zë aspak vend.

Përdorimi: Automjete, shtëpi, piknik, plazh, etj.

Lartesia: 20 cm

Diametri: Ø 18 cm

Ngjyra: E zezë

Më shumë detaje

650 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Çantë organizuese e vogël universale.

Mund të përdoret për mbeturina apo sende te tjera.

Fiksohet lehtësisht në dyshemenë e makinës nëpërmjet shiritit Velcro ne fund.

Mund të varet tek kokat e sediljes ose tek dorezat e dyerve.

Material i qëndrueshem dhe i papërshkueshëm nga uji.

Paloset dhe nuk zë aspak vend.

Përdorimi: Automjete, shtëpi, piknik, plazh, etj.

Lartesia: 20 cm

Diametri: Ø 18 cm

Ngjyra: E zezë

  • Lartësia: 20 cm
  • Diameter: 18 cm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Kosh organizues per mbeturinat

Kosh organizues per mbeturinat

Çantë organizuese e vogël universale.

Mund të përdoret për mbeturina apo sende te tjera.

Fiksohet lehtësisht në dyshemenë e makinës nëpërmjet shiritit Velcro ne fund.

Mund të varet tek kokat e sediljes ose tek dorezat e dyerve.

Material i qëndrueshem dhe i papërshkueshëm nga uji.

Paloset dhe nuk zë aspak vend.

Përdorimi: Automjete, shtëpi, piknik, plazh, etj.

Lartesia: 20 cm

Diametri: Ø 18 cm

Ngjyra: E zezë

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: