Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Mbajtese pijesh me suste

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Mbajtese & instrumenta

RLMP27306

I disponueshëm

Mbajtëse pijesh për makinë me sustë metalike.

Fiksohet në kroskot me ngjitje (ngjitësi biadeziv i përfshirë).

E përshtatshme për kanaçe, bidona dhe gota.

Më shumë detaje

590 LEK

Shto Hiqe

Mbajtëse pijesh për makinë me sustë metalike.

Fiksohet në kroskot me ngjitje (ngjitësi biadeziv i përfshirë).

E përshtatshme për kanaçe, bidona dhe gota.

Gjithashtu mund të vendosni edhe objekte të tjera të vogla, si stilolapsa, çelësa, paketë, telefon, kartëvizita, etj.

E përshtatshme për të gjitha makinat, furgonët, autobusët, trenat, etj.

Si të përdorni:

Instaloni produktin brenda automjetit në një sipërfaqe të pastër.

Hiqni filmin e verdhë nga ngjitësi dhe ngjiteni atë në pjesën e poshtme të mbajtëses se pijeve.

Hiqni filmin jeshil nga ngjitësi dhe ngjiteni mbajtësen e pijeve në kroskot.

Duhen disa orë që të arrihet një ngjitje më e mirë.

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Mbajtese pijesh me suste

Mbajtese pijesh me suste

Mbajtëse pijesh për makinë me sustë metalike.

Fiksohet në kroskot me ngjitje (ngjitësi biadeziv i përfshirë).

E përshtatshme për kanaçe, bidona dhe gota.

Shkruaj përshtypjen tënde

11 produkte të tjera në të njëjtën kategori: