Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Koke marmite 80/50MM

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Marmita

15213/80

Ska gjendje

Koke terminal marmite prej celiku te kromuar.

Pershtatet ne marmite me diameter: Ø 50-70 mm

Instalim i thjeshte me vida.

Kontrolloni dhe rishtrengoni periodikisht (pas 500-1000km) vidat per efekt sigurie.

Materiali: Celik

Gjatesia: 145 mm

Më shumë detaje

900 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Koke terminal marmite prej celiku te kromuar.

Pershtatet ne marmite me diameter: Ø 50-70 mm

Instalim i thjeshte me vida.

Kontrolloni dhe rishtrengoni periodikisht (pas 500-1000km) vidat per efekt sigurie.

Materiali: Celik

Gjatesia: 145 mm

  • Gjatësia: 145 mm
  • Materiali: Celik

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Koke marmite 80/50MM

Koke marmite 80/50MM

Koke terminal marmite prej celiku te kromuar.

Pershtatet ne marmite me diameter: Ø 50-70 mm

Instalim i thjeshte me vida.

Kontrolloni dhe rishtrengoni periodikisht (pas 500-1000km) vidat per efekt sigurie.

Materiali: Celik

Gjatesia: 145 mm

Shkruaj përshtypjen tënde

29 produkte të tjera në të njëjtën kategori: