Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Bashkues marmite flex 45x100MM

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Marmita

SMBM45100

I disponueshëm

Bashkues marmite fleksibël, me thurje të dyfishtë (brenda & jashtë).

Siguroni një bashkim të plotë midis kolektorit të shkarikos dhe marmitës.

Me fletë çeliku për të siguruar fleksibilitet maksimal dhe jetëgjatësi.

Rezistente ndaj temperaturës së lartë dhe korrozionit.

Amortizon vibrimet.

Duhet të saldohet në sistemin e shkarikos.

Materiali: Çelik inox

Diametri i brendshëm: 45 mm

Gjatësia Totale: 100 mm

Më shumë detaje

1,000 LEK

Shto Hiqe

Bashkues marmite fleksibël, me thurje të dyfishtë (brenda & jashtë).

Siguroni një bashkim të plotë midis kolektorit të shkarikos dhe marmitës.

Me fletë çeliku për të siguruar fleksibilitet maksimal dhe jetëgjatësi.

Rezistente ndaj temperaturës së lartë dhe korrozionit.

Amortizon vibrimet.

Duhet të saldohet në sistemin e shkarikos.

Materiali: Çelik inox

Diametri i brendshëm: 45 mm

Gjatësia Totale: 100 mm

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Bashkues marmite flex 45x100MM

Bashkues marmite flex 45x100MM

Bashkues marmite fleksibël, me thurje të dyfishtë (brenda & jashtë).

Siguroni një bashkim të plotë midis kolektorit të shkarikos dhe marmitës.

Me fletë çeliku për të siguruar fleksibilitet maksimal dhe jetëgjatësi.

Rezistente ndaj temperaturës së lartë dhe korrozionit.

Amortizon vibrimet.

Duhet të saldohet në sistemin e shkarikos.

Materiali: Çelik inox

Diametri i brendshëm: 45 mm

Gjatësia Totale: 100 mm

Shkruaj përshtypjen tënde

27 produkte të tjera në të njëjtën kategori: