Kategoritë

Prodhuesit

Produktet që keni parë

Koke marmite 60/38MM double

Porosite direkt ne Whatsapp duke klikuar ketu

Marmita

MSKM0741

Ska gjendje

Koke terminal marmite dyshe prej celiku te kromuar.

Pershtatet ne marmite me diameter: Ø 38-55 mm

Instalim i thjeshte me fashete metalike.

Kontrolloni dhe rishtrengoni periodikisht (pas 500-1000km) vidat per efekt sigurie.

Materiali: Celik

Gjatesia: 220 mm

Më shumë detaje

1,600 LEK

Disponueshmëria: Ky produkt nuk është më gjendje

Koke terminal marmite dyshe prej celiku te kromuar.

Pershtatet ne marmite me diameter: Ø 38-55 mm

Instalim i thjeshte me fashete metalike.

Kontrolloni dhe rishtrengoni periodikisht (pas 500-1000km) vidat per efekt sigurie.

Materiali: Celik

Gjatesia: 220 mm

  • Gjatësia: 220 mm
  • Materiali: Celik

Asnjë koment aktualisht.

Shkruaj përshtypjen tënde

Koke marmite 60/38MM double

Koke marmite 60/38MM double

Koke terminal marmite dyshe prej celiku te kromuar.

Pershtatet ne marmite me diameter: Ø 38-55 mm

Instalim i thjeshte me fashete metalike.

Kontrolloni dhe rishtrengoni periodikisht (pas 500-1000km) vidat per efekt sigurie.

Materiali: Celik

Gjatesia: 220 mm

Shkruaj përshtypjen tënde

29 produkte të tjera në të njëjtën kategori: